5Νόστιμο Brownie & Χειροποίητο Δώρο

19 Οκτ

Η σημερινή ανάρτηση έχει δύο σκέλη. Θα σας παρουσιάσω αρχικά την συνταγή για ένα γευστικότατο και ύπερ – θρεπτικό brownie και στην συνέχεια θα δείτε πως μετέτρεψα την συνταγή αυτή σε ένα χειροποίητο δώρο που δύο φίλοι αναγνώστες θα κερδίσετε 🙂

rawbrownie41
Η παρασκευή του γλυκού γίνεται άθερμα, τόσο απλά που θα εκπλαγείτε!

Θα χρειαστούμε:
2 κουταλιές κακάο
200 γρ φουντούκια
200 γρ χουρμάδες
1 ώριμο αβοκάντο

Μουλιάζουμε τους χουρμάδες σε 150 ml νερό περίπου για μία ώρα. Μεταφέρουμε όλα τα υλικά, και το νερό που περίσσεψε (από το μούλιασμα) στον επεξεργαστή τροφών και αλέθουμε δυνατά για μερικά λεπτά. Λίγο πριν αδειάσουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι, προαιρετικά ενσωματώνουμε ελάχιστα φρέσκα φρούτα της αρεσκείας μας. Αφήνουμε το γλυκό τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο, πασπαλίζουμε με λίγο κακάο και είναι έτοιμο. Γίνεται τόσο μα τόσο νόστιμο, που δεν θα το πιστεύετε !

Σημείωση: αν χρησιμοποιείται μούλτι ή επεξεργαστής δεν έχει αρκετή ισχύ. Προσθέστε τα υλικά σταδιακά, ξεκινώντας από τους χουρμάδες, μετά το αβοκάντο και το κακάο και τελευταία τα φουντούκια.

rawbrownie

Όσοι με παρακολουθούν καιρό γνωρίζουν πως έχω αδυναμία στη δημιουργία τυπωμένων εικόνων με χειροποίητη χάραξη μικρών σφραγίδων (να δείτε εδώ, εδώ και εδώ). Βέβαια, οι ικανότητες μου γενικά στην εικονογράφιση βρίσκονται στο μηδέν, ενώ ειδικά στην χαρακτική βρίσκονται απειροελάχιστα (και πολύ λέω) πιο πάνω.

Επειδή όμως η επιθυμία μου να εξελιχθώ και σε αυτό βρίσκεται κάπου στο συν άπειρο 🙂 , αποφάσισα την σημερινή συνταγή να την εικονογραφήσω μέσα από την τεχνική του stamping και να την τυπώσω σε 2 αντίτυπα. Προμηθεύτηκα και σφραγιδούλες με γραμματάκια σε δύο γραμματοσειρές, βρήκα καλύτερα εργαλεία για σκάλισμα και το προσπάθησα!

rawbrownie3

Δυστυχώς δεν προέκυψε τόσο ωραίο όσο το είχα φανταστεί. Είναι όμως η πρώτη (δύσκολη τελικά) προσπάθεια να παρουσιάσω μία illustrated συνταγή, μέσα από μία ιδιαίτερη τεχνική. Ελπίζω όπως βελτιώθηκα σταδιακά με την φωτογραφία, έτσι και εδώ κάποια στιγμή να παρουσιάσω καλύτερα δείγματα.

rawbrownie6

Τα δύο αντίτυπα που τυπώθηκαν (ολοκληρωτικά με μικρές σφραγίδες σε λευκό χαρτόνι) τοποθετήθηκαν σε λευκές ξύλινες κορνίζες (26 x 20 εκ) τυλίχτηκαν με καφέ χαρτόνι και κόκκινο ριγέ σπάγκο και περιμένουν 2 από εσάς να τα κερδίσουν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα μήνυμα στο τέλος του post και σε 10 μέρες, με τη βοήθεια του www.random.org, θα ανακοινώσω τους δύο τυχερούς. Ελπίζω έστω και λίγο να σας αρέσουν!

rawbrownie2

Κλείνοντας, να υπενθυμίσω πως όσοι φίλοι δεν έχουν ακόμα ψηφίσει στα Food Blog Awards που διοργανώνει το BHMA Gourmet και επιθυμούν να στηρίξουν το Νεανικόν μπορούν, αφού κάνουν login στο facebook, να μεταβούν σε αυτή την σελίδα και να κάνουν like λίγο κάτω από το κείμενο. Thanks!

Στο επόμενο post, επιστρέφουμε με μία τούρτα με σοκολάτα & κάστανο 😉

Καλησπέρα,  μόλις έτρεξα την κλήρωση. Οι συμμετοχές ήταν 82.

83 μηνύματα στο post – ένα δικό μου – ένα δεύτερο της Πέπης που ήθελε να μας πει πως έφτιαξε το γλυκάκι + 1 της Φιλίτσας (το έβαλα στο τέλος) που με παρακάλεσε να την συμπεριλάβω γιατί δεν γνώριζε την διαδικασία εισαγωγής σχολίου = 82.

Το πρώτο νούμερο είναι το 40 που είναι η Δήμητρα και το δεύτερο είναι το 27 που είναι η Ελευθερία. Δήμητρα και Ελευθερία θα σας στείλω mail με τις λεπτομέρειες, ελπίζω να σας αρέσει! Ένα πολύ ζεστό ευχαριστώ σε όλους, σύντομα θα επανέλθω με νέο δώρο 🙂

results

89 Responses to “5Νόστιμο Brownie & Χειροποίητο Δώρο”

  1. Σιαλιαρίδη Χαρά 19/10/2015 at 21:50 #

    Πολύ όμορφη κ “γλυκιά” ιδέα!!!

  2. Nat 19/10/2015 at 21:52 #

    τέλειο!!!

  3. Ρεα 19/10/2015 at 21:54 #

    Όπως παντα καλαίσθητος και δημιουργικός! Ομορφο δωρο

  4. Mama Petounia 19/10/2015 at 21:57 #

    Υπέροχη συνταγή, οτι πρέπει για μας που αποφεύγουμε τη ζάχαρη!!!
    Έχω μια κόρη 3,5 χρονών και ειμαι σίγουρη πως θα την λατρέψει!!
    Όσο για το καδράκι με την εικονογραφημένη συνταγή, το βρίσκω εξαιρετικό, και ως λάτρης του χειροποίητου θα το ήθελα με μεγάλη χαρά!!!!
    Σταυρώνω τα δάχτυλά μου λοιπόν και εύχομαι να ειμαι μια απο τους τυχερούς!!!

  5. Maria 19/10/2015 at 21:59 #

    Super cute!!!! Είναι πολύ όμορφο και το brownie και το καδράκι….μου φαίνεται ότι υποτιμάς λίγο τον εαυτό σου! Είναι πολύ όμορφο και μόνο καλύτερος μπορείς να γίνεις! Φιλιά

  6. Ελένη 19/10/2015 at 22:02 #

    Συνέχισε να ομορφαίνεις τη ζωή μας, εκπλήσσοντας τις αισθήσεις μας!

  7. Γωγω 19/10/2015 at 22:11 #

    Ολο εκπλήξεις!θα τη δοκιμάσουμε κ αυτη τη συνταγή 😉

  8. Maru 19/10/2015 at 22:13 #

    Υπεροχο, ευχαριστουμε πολυ!

  9. tanja 19/10/2015 at 22:20 #

    Θα πάω να πάρω χουρμάδες αύριο κιόλας για να το φτιάξω… τόσο καιρό κρατάω απόσταση από αυτούς, αλλά με “εψησες” χωρίς ψήσιμο……. Εκτός αν το στείλεις και γλυκάκι μαζί με το giveaway, οπότε θα περίμένω λίγο ακομα…

  10. NANTIA 19/10/2015 at 22:21 #

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

  11. peps@pepiskitchen 19/10/2015 at 22:27 #

    Μου έφεραν χουρμάδες από τα βάθη της ανατολής χαχα ευκαιρία να φτιάξω το μπράουνι!!! Θα πάρω αυριο και τα υπόλοιπα υλικά και ελπίζω να βρω φρέσκα blueberries!
    Πολύ όμορφο το δωράκι σου!!!

  12. Eleni K. 19/10/2015 at 22:35 #

    Άρη το δώρο είναι εξαιρετικό όπως και ότι φτιάχνεις άλλωστε!
    Ευχαριστούμε και εύχομαι να είμαι η τυχερή!

  13. φανταστικές οι σφραγίδες!η συνταγή εγγυημένη!θα την κάνω σύντομα!

  14. Artemis 19/10/2015 at 22:47 #

    Πολύ όμορφες συνταγές, ειδικά για έμας που ψάχνουμε πιο υγιεινές γεύσεις. Ευχαριστούμε!

  15. Δέσποινα Θεοδωρίδου 19/10/2015 at 23:25 #

    Πολύ όμορφα τα γλυκάκια σου ανοίγουν την όρεξη..γιατί τα πιο απλά είναι πολύτιμα..συγχαρητήτια για το ηθος…

  16. Athina 20/10/2015 at 00:56 #

    Είναι υπέροχο όπως κ πολλές άλλες συνταγές σου!!!! Μου αρέσουν πολύ γιατί κατά το πλείστον είναι απλές με απλά υλικά!!! Ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώνεις σε όλους μας για να τις μοιραστείς!!!! Ένα λαϊκ είναι λίγο. Εννοείται κ ψηφισαμε

  17. Pantespani 20/10/2015 at 01:11 #

    Πολύ ωραίο! Το stamp-illustration πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, φαίνεται δύσκολο! You will master it! 🙂
    Ξεκινάτε και εσείς τα κάστανα? Και εμείς με κάστανο το επόμενο post, είναι απίστευτα.
    Ανυπομονούμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού!

  18. Αλεξάνδρα craftlandgr 20/10/2015 at 06:37 #

    Η εικονογραφημένη συνταγή είναι φανταστική!!! Μπράβο πολύ καλή δουλειά!!! Και το γλυκάκι μιαμ μιαμ φαίνεται πεντανόστιμο!!!

  19. Ελένη Γιαννακάκη 20/10/2015 at 07:13 #

    Η επόμενη παρεούλα για το πρωινό καφεδάκι! Ανυπομονώ!
    Ευχαριστούμε!!

  20. Nadia 20/10/2015 at 07:14 #

    Η καλαισθησία και η δημιουργικότητα χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο blog…συγχαρητήρια!

  21. Fotini Malouta 20/10/2015 at 07:51 #

    Μα είναι καταπληκτικό!!!!

  22. Maria B. 20/10/2015 at 09:04 #

    Το πιο πρωτότυπο και χρήσιμο site ζαχαροπλαστικής!!!

  23. Theodora Nan 20/10/2015 at 09:10 #

    Πολύ πρωτότυπο γλυκάκι όπως πάντα. Για το δωράκι τι να πω; Μοναδικό, απίθανο, απλά τέλειο. Πολύ όμορφη η σκέψη σου.

  24. Evdoxia Papadopoulou 20/10/2015 at 09:10 #

    Όμορφο!

  25. Γιούλη 20/10/2015 at 09:33 #

    υπέροχο! ειδικά για εμάς τους λάτρεις των γλυκών! τρώμε επιτέλους χωρίς τύψεις!!! και δίνουμε και στα παιδιά μας!!! υπέροχες όλες οι συνταγές σου!!! 🙂

  26. missionary mom 20/10/2015 at 09:48 #

    Το γλυκό υπέροχο όπως πάντα!! Το δωράκι πολύ πρωτότυπο!
    Η εικονογραφήση συνταγής μέσα από την τεχνική του stamping είναι για εμένα παντελώς καινούρια έννοια. Και χωρίς να το έχω ξαναδεί ή ακούσει ποτέ – μου άρεσε το αποτέλεσμά σου 🙂 Καλή δημιουργιών συνέχεια λοιπόν !!

  27. Eleftheria Bogioglou 20/10/2015 at 09:50 #

    Μόνο λίγο μας άρεσε; Τέλειο έγινε, δεν ξέρω τις λες εσύ για πρώτη προσπάθεια κτλ. Και την ιδέα για συνταγή – κορνίζα στον τοίχο την βρίσκω πολύ προχωρημένη. Μπράβο!

  28. Κατερίνα 20/10/2015 at 10:42 #

    Παρακολουθώ εδώ και καιρό τα γλυκάκια σου, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φτιάξω το καταπληκτικό brownie. Συγχαρητήρια για το μπλογκ σου, σε πρωτοδιάβασα πέρσι, όταν μου έκοψε ο γιατρός τη ζάχαρη, τα γαλακτοκομικά και τη γλουτένη. Όντας αθεράπευτα γλυκατζού, ψάχνοντας, έπεσα πάνω στη μους σου. Θα σου πω εντυπώσεις από το brownie!

  29. Dimitra Decorasylum 20/10/2015 at 11:48 #

    Εγώ πάντως βρίσκω πως το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο!!! Όσο για το μπράουνι, τόσο εύκολο;;; Οο
    Την καλημέρα μου Άρη 🙂

  30. Christopher 20/10/2015 at 13:41 #

    Η αισθητική σου είναι υπέροχη! Στα γλυκά, στις φωτογραφίες και σε όλες σου τις δημιουργίες. Συνέχισε την καλή δουλειά, είναι απόλαυση να σε παρακολουθούμε!

  31. Λένα 20/10/2015 at 14:03 #

    Φαίνεται τέλειο!περιμένουμε κ συνταγη για την τούρτα κάστανο!ευχαριστούμε νεανικόν!

  32. Beauty Follower 20/10/2015 at 15:24 #

    Καλή επιτυχία!!!

  33. Penelope 20/10/2015 at 15:31 #

    Αυτή την στιγμή που σε διαβάζω Άρη, έχω όλα τα υλικά :κάκαο (και χαρουπόσκονη βεβαίως) …χουρμάδες… φουντούκια… αλλά όχι αβοκάντο (δεν το πολυαγοράζω είναι η αλήθεια) και σπάω το κεφάλι με τι θα μπορούσα να το αντικαταστήσω, για να πετύχω το τόσο λαχταριστό αποτέλεσμα της δεύτερης φωτογραφίας σου 🙂

    • Βαλεντίνη 21/10/2015 at 10:10 #

      …για το πόσο μα πόσο νόστιμο γίνεται, το πιστεύω Άρη…
      η πρόκληση για μένα, κι όσους με ξέρουν, είναι το “.. τόσο απλά που θα εκπλαγείτε!” χαχαχα…και μου αρέσουν οι εκπλήξεις!!!
      🙂
      σε χαίρομαι απίστευτα! …

  34. Melina 20/10/2015 at 17:16 #

    αναμενουμε το κάστανο!!! όσο ωραίο και αν είναι το αβοκάντο σαν το κάστανο (και την χαλκιδική) δεν έχει!

  35. chris geo 20/10/2015 at 17:20 #

    όμορφα !

  36. ASPA KOYROY 20/10/2015 at 17:30 #

    Μην είσαι τόσο αυστηρός με τον εαυτό σουτο θελωωωω μιαν μιαν

  37. evi@thehealthycook 20/10/2015 at 17:34 #

    5νόστιμο το μπράουνι (θα το δοκιμάσω σίγουρα!) και 5μορφο το δωράκι!! 😉
    είμαι σίγουρη πως σιγά σιγά θα φτάσεις στο επίπεδο που θέλεις γιατί είσαι μεθοδικός και ταλαντούχος!
    καλό βράδυ Άρη μου!

  38. Θέμης Σκούφης 20/10/2015 at 18:03 #

    Άρη, είσαι καταπληκτικός.

  39. Δήμητρα Πάτση 20/10/2015 at 18:08 #

    Άρη μου είσαι καλλιτέχνης! Ωραίο το γλυκό σου αλλά περιμένω το επόμενο, σοκολάτα+κάστανο= love <3

  40. marou 20/10/2015 at 18:52 #

    Δεν ξέρω τι να πρωτολαχταρίσω…το γλυκάκι που απ’ ότι φαίνεται τα σπάει και σίγουρα θα εκπονήσω σύντομα ή το τόσο καλαίσθητο καδράκι με την υπέροχη συσκευασία του που υποδηλώνει αν μη τι άλλο πολυυυύ αγάπη για τη δουλειά σου!! Καλή επιτυχία και στους δυό μας :))

  41. Ava 20/10/2015 at 19:42 #

    vegan γλυκακι θα το δοκιμασω! κ το δωρο πολυ καλο!

  42. Sia 20/10/2015 at 20:55 #

    Εντάξει, με κατέστρεψες! Απλό αλλά καταπληκτικό!

  43. Μαρία Κ. 20/10/2015 at 21:11 #

    Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία!

  44. ΧΡΥΣΑΝΘΗ 20/10/2015 at 21:54 #

    Απλά υπέροχα!!!Μπράβο Άρη!!!

  45. Αναστασία 20/10/2015 at 22:07 #

    Ευχαριστούμε για μια ακόμη υπέροχη γλυκιά συνταγή, κατάλληλη για μένα που είμαι vegan, καθώς και για τη μητέρα μου που είναι άρρωστη και δεν επιτρέπεται να τρώει ζάχαρη, παραμόνο γλυκά της φύσης!

  46. Αγγελική 20/10/2015 at 22:08 #

    Μπράβο Άρη, τόσο για το brownie όσο για τα καδράκια!Είναι και οι δυο δημιουργίες σου άρτιες, όμορφες οπτικά και το γλυκό σίγουρη επιτυχία!!
    Το καδράκι είναι τόσο εσύ…στα χρώματα, το στυλ, την τουρτιέρα…
    Καλό βράδυ 🙂

  47. Desspina 20/10/2015 at 22:18 #

    <3

  48. ArtDecorationCrafting 21/10/2015 at 07:27 #

    Το γλυκό τόσο εύκολο μέσα στην τελειότητα του…ακόμη κι εγώ μπορώ να το φτιάξω χαχαχα! Τώρα νομίζω πως είσαι αρκετά σεμνός γιατί εγώ βρήκα και τις σφραγίδες τέλειες αλλά και την αποτύπωση – εικονογράφηση. Ευχαριστούμε για την προσφορά Άρη μου και να ξέρεις έχω σταυρώσει τα δάκτυλα και περιμένω την κλήρωση. Γλυκιές καλημέρες 🙂

  49. sonia 21/10/2015 at 07:47 #

    Χωρίς ψήσιμο, αυτό κι αν είναι είδηση…Μπράβο για ακόμα μια φορά. όσο για το δώρο είναι καταπληκτικο!!

  50. Μυρτω 21/10/2015 at 08:01 #

    Κι έλεγα τι γλυκό να κάνω σήμερα που ο καλός μου εχει γενέθλια! Υπέροχη ιδέα και υπέροχο δώρο, ευχαριστούμε!

  51. koritsizahari 21/10/2015 at 08:36 #

    Τέλεια η συνταγή και τόοοσο θρεπτική! Θα τη δοκιμάσω άμεσα 🙂 Καλές δημιουργίες!

  52. Νανά @ kouzinista 21/10/2015 at 09:14 #

    Το γλυκάκι χωρίς ψήσιμο μου αρέσει πολύ σαν ιδέα. Στοιχηματίζω ότι είναι πολύ νόστιμο και θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.
    Το χειροποίητο δωράκι το βρίσκω καταπληκτικό! Νομίζω ότι είσαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό σου. Άλλωστε οι μικρές ατέλειες είναι η αληθινή ομορφιά καθετί χειροποίητου, αυτές το κάνουν ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

  53. electra 21/10/2015 at 14:58 #

    thank you on befalf of those who avoid sugar and fats and love raw deserts

  54. Eleana My home mymemories 21/10/2015 at 16:07 #

    Και εγώ που νόμιζα πως κερδίζεις το brownie.. 🙁 φεύγω με την γλύκα στο στόμα!! χαχαχα Αν και εδώ που τα λέμε μπορώ η τεμπέλα να φτιάξω την συνταγή σου και μόνη μου!! 😀
    Οι σφραγίδες είναι πολύ ωραίες Άρη και αν κατάλαβα καλά εσύ τις χάραξες.. Περιμένω να δω την συνέχεια με τα illustration αν και νομίζω πως το έχει απλά είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου!! 😉
    Καλή συνέχεια!

  55. Athena Craftcooklove 21/10/2015 at 21:57 #

    Εμένα πάντως μου αρέσουν πολύ έγιναν σούπερ τα καδράκια!!! Και το brownie βεβαίως βεβαίως που φαίνεται τόσο αφράτο πραγματικά!! Τις εικονογραφημένες συνταγές τις έχω σκεφτεί και εγώ για ένα project που έχω στο μυαλό μου αλλά αμέσως επιστράτευσα την ηλεκτρονική εύκολη λύση τσ τσ τσ !! Καλό βράδυ!!

  56. KELLY 22/10/2015 at 08:01 #

    Μα τί όμορφα και τα 2 !!!!

  57. Εμμανουέλα Αριφακη 22/10/2015 at 16:50 #

    Είναι μοναδικό να μπορείς να φας υγιεινο γλυκο! !!!!Μπράβο τέλειο! !!!!! Θέλω πολύ, πολύ πολύ να το δοκιμάσω .

  58. Mαρία Τσαγκαράκη 23/10/2015 at 00:48 #

    Θέλω να πάρω κι εγώ μέρος στον διαγωνισμό για τα καδράκια.Είναι πολύ χαρούμενα και ταιριάζουν στην κουζίνα μου. Άρη σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες συνταγές σου και τα όμορφα δωράκια που χαρίζεις κατα καιρούς!

  59. Χρυσαυγή 23/10/2015 at 12:04 #

    Άρηηηηηηηηηηηηη!!
    Ελπίζω να μην πέρασαν οι δέκα μερες της προθεσμίας του διαγωνισμού και να μην είμαι τελικά εκπρόθεσμη!!! Αχ, μα πως το έπαθα αυτό? Είδα την συνταγή σου ένα βράδυ, μου άρεσε τρελά το παζλ από σφραγίδες που έφτιαξες το οποίο δείχνει τη συνταγή και έτσι όπως το έκανες κάδρο και μετά….τσουπ, ξέχασα την επόμενη μέρα απλά να αφήσω σχόλιο. Πώς έφαγα το φλας τώρα και το θυμήθηκα??? Ουφ!! Είτε το κερδίσω (που πολύ το εύχομαι) είτε όχι, το γλυκό σου θα το φτιάξω στάνταρ!! Είναι από αυτά που λατρεύω να τρώω!!!!

    Τα λέμε!!!!!!!!! 😉

  60. Cleomenis Zosimas 23/10/2015 at 15:42 #

    Είναι πολύ ωραία η εικονογράφιση και τη θέλω οπωσδήποτε. Κάνε κάτι με το random, δεν έχω κερδίσει ποτέ τίποτα, κανόνισέ το σε παρακαλώ. Και μαζί, όπως λέει η Τάνια, βάλε και το άψητο γλυκάκι που φαίνεται τέλειο…

  61. Georgia 23/10/2015 at 16:47 #

    Τέλεια

  62. Maria moniodi 23/10/2015 at 22:23 #

    raw beauty!!#chocoheaven + #creative illustration

  63. Μαρία Κ. 23/10/2015 at 22:27 #

    Άρη μου,ό,τι φτιάχνεις είναι υπέροχο και γεμάτο αγάπη,όπως είσαι κι εσύ άλλωστε.Σ’αγαπάμε πολύ, οικογενειακώς;)))).

  64. Αθανασία 23/10/2015 at 22:42 #

    Κι εγώ θέλω!! Και δώρο και γλυκό 🙂

  65. ΗΡΩ 23/10/2015 at 22:43 #

    Που αλλου μπορούμε να βρούμε αυτά τα μελανια ταμπόν?

    • aris 23/10/2015 at 22:48 #

      Ηρώ, λέγονται Ranger Archival Ink Pad και τα είχα πάρει από το amazon.

  66. Katerina R. 23/10/2015 at 23:42 #

    Πολύ ενδιαφέρουσα η συνταγή και πολύ χαριτωμένο το δωράκι! Ευχαριστούμε!!* 🙂

  67. mia maria 24/10/2015 at 09:33 #

    Πολύ ωραία…. και η αληθινή συνταγή και η εικονογραφημένη 🙂

  68. Ερμιόνη 24/10/2015 at 10:11 #

    Είναι όμορφο να καταπιάνεσαι με πολλά και διαφορετικά πράγματα που σε εκφράζουν και σε γεμίζουν.
    Το δώρο σου είναι πολύ όμορφο και το γεγονός ότι είναι χειροποίητο είναι που του δίνει τόση αξία!
    Το brownie είναι εντυπωσιακά εύκολο και προκλητικά λαχταριστό.
    Μας βλέπω να τρέχουμε όλοι για χουρμάδες άμεσα 🙂

  69. Elena 25/10/2015 at 08:59 #

    Μου αρέσει πολύ που ξέρω πως ότι παρουσιάσεις θα είναι πάντα πολύ όμορφο.
    Όπως και το κάδρο. Το μπράουνι θα το φτιάξω, η απόπειρά μου στο στρούντελ με ενθάρρυνε. Άρη μου καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην υλοποίηση των επιθυμιών σου.

  70. Natasa S 25/10/2015 at 09:30 #

    Τι να πρωτοσχολιάσω?? Το γλυκό που είναι εύκολο και λαχταριστό?? Την κατασκευή που δεν καταλαβαίνω ακόμα τι δεν σου άρεσε?? Συγχαρητήρια Άρη η δουλειά σου είναι εξαιρετική! Έφυγα για like.

  71. Eleni nt 25/10/2015 at 20:30 #

    Φ α ν τ α σ τ ι κ α ολα! Οι εικονες τα στησιματα η τυπογραφια! Αληθινα και εκφραστικα. Το γλυκο το φτιαχνω σημερα ✌

  72. Χριστίνα 25/10/2015 at 21:50 #

    Μπράβο! Μπράβο! Χίλια μπράβο! Ολίγον αργοπορημένη αλλά πάντα στην κερκίδα! Να βάλλω μπανεράκι και στο γαλαξία για μεγαλύτερο support; Προβλέπω να σε καμαρώνουμε σε μεγάλες επιτυχίες! Στο εύχομαι ολόψυχα!

    Τις χειροτεχνίες σου τις παρακολουθώ φανατικότατα και σου βάζω άριστα με τόνο. Δε χρειάζεται τρομερή καλλιτεχνία αλλά ωραία άποψη.

    Το γλυκό σου είναι μια εκπληκτική υπερτροφή για μέρες με απαιτητικό πρόγραμμα.

  73. Παρασκευή Χρόνη 26/10/2015 at 17:47 #

    Τα καδράκια εξαιρετικά, φαντάζομαι το ίδιο και το γλυκό!!! Μόλις προμηθευτώ τα υλικά, θα το δοκιμάσω αμέσως!!!

  74. Πόλυ 26/10/2015 at 20:24 #

    Σπάνια αισθητική.

  75. Marina 26/10/2015 at 23:46 #

    Είναι πολύ όμορφα και το brownie και το χειροποίητο δωρο.Συγχαρητήρια για το μπλογκ,εξαιρετικό!

  76. Eva 27/10/2015 at 21:27 #

    Νιώθω ευλογημένη από το σύμπαν που εντελώς τυχαία μόλις σήμερα βρήκα το blog σου…Χαίρομαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στην ρημαγμένη Ελλάδα..με ταλέντο, πάθος, όραμα, μοντέρνες γαστρονομικές απόψεις μακριά από τα τετριμμένα..οι συνταγές σου ΌΝΕΙΡΟ…το χειροποίητο δώρο σου ΥΠΕΡΟΧΟ..Να είσαι καλά..

  77. theo 27/10/2015 at 21:27 #

    Μικρούλα έτρωγα το αβοκάντο μου με αλάτι …εδώ και χρόνια το κάνω σούπα(!)…ανυπομονώ να το δοκιμάσω και σε brownies!!!
    Σ ευχαριστώ Νεανικόν

  78. Graneta 27/10/2015 at 21:43 #

    Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας. Εξαιρετική!

  79. MariaP 27/10/2015 at 23:07 #

    Πανεύκολο και χωρίς τις τερατώδεις θερμίδες του κλασικού Μπράουνι!! Θα το φτιάξω!!

  80. Laura 28/10/2015 at 10:35 #

    Φαντασία, δημιουργικότητα, γευση , απόλαυση, υγεία! Go on…

  81. Μαρία Κ. 31/10/2015 at 21:33 #

    Τώρα, αζ γουι σπικ, παγώνει στο ψυγείο!! Ανυπομονώ να το δοκιμάσω!!

    • aris 31/10/2015 at 21:35 #

      Τέλεια Μαρια, γιου γκονα λάικ ιτ φορ σουρ 😉
      (μη ξεχάσεις μια φωτό)

  82. katerina@delightfularea 31/12/2015 at 10:07 #

    Πολύ ωραίο! Ακόμα πιο νόστιμο! Την επόμενη φορά θα βάλω και τα φουντούκια μόνα τους για λίγο από την αρχή γιατί δύσκολα μπορούσανε να σπασουνε μέσα στο μείγμα. Μάλλον το μούλτι μου είναι μικρό. Κατα τ αλλα τέλεια γεύση!
    Καλή χρονιά να έχουμε!

    • aris 02/01/2016 at 09:57 #

      Μπράβο Κατερίνα! Ναι, είναι πιο νόστιμο από το Easter Brownie γιατί τα υλικά είναι πιο ταιριαστά (αλλά και πιο ακριβά)
      Τα φουντούκια πρέπει τουλάχιστον τα μισά να γίνουν σκόνη ώστε να ενσωματωθούν στο μείγμα και τα υπόλοιπα απλά να μείνουν για να τα νιώθεις στο δόντι….

      Καλή Χρονιά !!!!!!!

  83. Pelagie 23/03/2016 at 11:52 #

    Αυτό το αβοκάντο, που το συναντάω συνέχεια στα γλυκά τώρα τελευταία; Τί παίζει μ’ αυτό; Μήπως να το δοκιμάσω; Μήπως; (Μη μου δίνεις σημασία, σκέφτομαι απ’ έξω μου)
    Καλά, πόσο στενοχωριέμαι που δεν πρόλαβα το διαγωνισμό! Το print σου είναι κα-τα-πλη-κτι-κο! Και μπράβο σου.
    🙂

    • aris 23/03/2016 at 18:35 #

      To αβοκάντο μας δίνει μια ωραία λιπαρή βάση 😉

      Ευχαριστώ! Θα κάνω σύντομα και άλλους διαγωνισμούς!

Leave a Reply to Theodora Nan