Σκέψεις και Νέα!

12 Ιούν

Για άλλο θέμα πήγαινα, αλλά τελικά δεν μου προέκυψε.

neanikonphotos

Θα σας παρουσίαζα μία συνταγή για μπισκοτένια χωνάκια παγωτού. Είχα προμηθευτεί ανοξείδωτους κώνους από το amazon και το προσπάθησα κάνα – δυο φορές με μέτρια αποτελέσματα. Στην πρώτη εκτέλεση δεν μπορούσα να τα αφαιρέσω από τις φόρμες, ενώ στη δεύτερη, που κάπως τα λάδωσα περισσότερο, ένιωθα κάτι που δεν μου άρεσε στη γεύση. Και δεν έλεγε, οπότε είπα ας το αφήσω για άλλη φορά.

Η αλήθεια είναι πως τελευταία δεν έχω όρεξη για γλυκά. Η εποχή αυτή είναι τόσο πλούσια σε υπέροχα φρούτα που μου φαίνεται κουτό να τα επεξεργάζομαι αντί να τα τρώω φρέσκα.

Δεν το εγκαταλείπω βέβαια το σπορ, μην ανησυχείτε. Απλά υπάρχουν και άλλα που θέλω να κάνω και να σας παρουσιάσω. Ήδη έχω ξεκινήσει να εργάζομαι με ενθουσιασμό στο επόμενο stationary project. Αφορά στη δημιουργία μιας καρτ ποστάλ και το πρώτο μέρος της προσπάθειας μου θα σας το παρουσιάσω στο επόμενο post. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το post της παρουσίασης (& giveaway) με μία φωτογράφιση στην οποία θα συμμετέχω και μπροστά και πίσω από το φακό  (ας είναι καλά το remote control και η επιλογή autofocus 😉 )

Τα καλοκαιρινά σχέδια για το Νεανικόν είναι πολλά και διάφορα. Τον Ιούλιο θα παρουσιάσω ένα νέο τετραδιάκι, κάτι σαν travel journal. Τον Αύγουστο θα κατασκευάσω ένα συναρμολογούμενο παιχνίδι – αν βέβαια βρω τεχνίτη να μου φτιάξει το κοπτικό καλούπι…

Από γλυκά επίσης μπόλικα. Σύντομα θα απολαύσουμε μία πάστα φλώρα αλλά και μία δροσερή βυσσινάδα. Επιπλέον θα νεανικοποιήσουμε τα θρυλικά παγωτά “πύραυλος” και “κασάτο”.

Πέρυσι το Νεανικόν βρέθηκε στο Παρίσι, φέτος ετοιμάζεται για Βερολίνο. Αυτό, τον Αύγουστο, γιατί τον Σεπτέμβρη, καλώς εχόντων των πραγμάτων, το Νεανικόν θα τολμήσει ένα μεγάλο βήμα. Λεπτομέρειες σε λίγο καιρό 🙂

Έρχονται λοιπόν πολλά, πάρα πολλά, σε ένα γεμάτο δημιουργία καλοκαίρι. Μη φύγει κανείς!

24 Responses to “Σκέψεις και Νέα!”

  1. in my closet 13/06/2016 at 02:22 #

    Πολύ ωραία όλα και ανυπομονούμε να τα δούμε και με λεπτομέρειες. Ωραία τα δημιουργικά καλοκαίρια!

    • aris 17/06/2016 at 21:52 #

      Ναι, δεν μπορώ να κάθομαι το καλοκαίρι, κάτι με πιάνει για περισσότερη δημιουργία 🙂

  2. Eleana A. 13/06/2016 at 12:57 #

    Αργώ να σε διαβάσω (εκτός απο σήμερα) αλλά τι σημασία έχει.. αφού κάθε φορά φροντίζεις να μας εντυπωσιάζεις και μας κρατάς σε αγωνία!! Περιμένω και ανυπομονώ, ιδίως για το παιχνίδι!

    • aris 17/06/2016 at 21:54 #

      Thanks Ελεάνα! Ελπίζω να βγει καλό το παιχνίδι, όλο το αλλάζω στο μυαλό μου, αλλά που θα πάει θα καταλήξω!

  3. Eugenia 13/06/2016 at 17:24 #

    Ανυπομωνώ να δω τετραδιακια και τσαχπίνικα παιχνιδάκια από τα χεράκια σου!

    • aris 17/06/2016 at 21:54 #

      Θα δεις θα δεις!!! Το μόνο σίγουρο 🙂

  4. Χρυσαυγή 13/06/2016 at 18:09 #

    Ανυπομονώ για όλες σου τις συνταγές, τις φωτογραφίσεις, τα project, τα ωραία πράγματα και τις χειροτεχνίες που ετοιμάζεις αλλά κυρίως για αυτό το μεγάλο βήμα που ετοιμάζεις το Σεπτέμβριο!!!! Με το καλό λοιπόν!!!!!! Καλό καλοκαίρι Αρη!!!!!

    • aris 17/06/2016 at 21:55 #

      Ευχαριστώ πολύ Χρυσαυγή! Καλό καλοκαίρι!!

  5. Maria Ifadopoulou 14/06/2016 at 04:56 #

    Δε βλέπω την ώρα να μας δείξεις, όσα σχεδιάζεις, ιδίως αυτό το μεγάλο project του Σεπτεμβρίου!! (Μήπως έχει να κάνει με πώληση stationary ειδών; Λέω εγώ τώρα… πάντως αν δεν είναι αυτό, θα ήταν πολύ καλή ιδέα!). Έχεις σκεφτεί να κάνεις χωνάκια με βσικό συστατικό το φυστίκι αιγίνης; Το είχε δείξει πριν χρόνια ο Στ. Παρλιάρος στις “Γλυκές αλχημείες”, έχω σημειώσει τη συνταγή, αλλά δεν υπάρχουν πλέον τα βίντεο των εκπομπών. Αν σε ενδιαφέρει, πες μου να σου τη στείλω με μέιλ και να τη φέρεις στα μέτρα του νεανικόν!

    • aris 17/06/2016 at 22:01 #

      Μαρία φοβάμαι το βρήκες! Αυτό είναι 🙂 Θέλω να δημιουργήσω ένα πολύ πολύ μικρό e-shop με paper ephemera & stationary. Προς το παρόν ψάχνω την νομική πλευρά του θέματος και νομίζω βρήκα μια άκρη ώστε να είμαι και τυπικός. Για να δούμε… Πρόκειται για παιδικό όνειρο και μακάρι να γίνει.
      Με φιστίκι Αιγίνης, ε; Ενδιαφέρον ακούγεται αλλά προσπαθώ τους ξηρούς καρπούς να τους τρώω ωμούς μόνο για να μη χαλάνε τα έλαια τους. Σύντομα θα ασχοληθώ ξανά με την συγκεκριμένη συνταγή, μελετώντας εναλλακτικές 😉 Ευχαριστώ πολύ Μαρία!!!

  6. mia maria 14/06/2016 at 09:56 #

    Σου εύχομαι να έχεις ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι και ότι καλύτερο για το μεγάλο βήμα σου!

  7. Penelope 14/06/2016 at 14:56 #

    Πω-πω…βλέπω πως έχεις βάλει στο “φουλ” τις μηχανές παραγωγής φίλε Άρη!
    Ελπίζω να καταφέρνω να σε παρακολουθώ αφού θα είμαι κι’ εγώ σε μια συνεχή “μετακίνηση” λόγω θέρους, αλλά και μ’ ένα χέρι “λιγότερο” από εβδομάδα..
    Για κείνο που χαίρομαι είναι για το ωραίο ταξίδι που σχεδιάζεις στο Βερολίνο. Είναι πραγματικά μια πόλη που θα σε γεμίσει εικόνες (ακόμη και από το πουθενά…)
    Καλή συνέχεια και με πολλές-πολλές δημιουργίες!

    • aris 17/06/2016 at 22:02 #

      Ναι ναι!!! Ανυπομονώ για το Βερολίνο 🙂

  8. Ariadni St. 15/06/2016 at 09:38 #

    Να περασεις υπέροχα Αρη, θα σε περιμενουμε!

  9. Αθηνά 15/06/2016 at 10:09 #

    Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου σχέδια!!! Και εύχομαι να περάσεις σούπερ στο Βερολίνο!!

  10. spoon-stories 15/06/2016 at 14:23 #

    Σιγά μη φύγουμε…εγώ προσωπικά ανυπομονώ να δω τι θα κάνεις!Βερολίνο ε?Τυχερούλι…^^

  11. Elena 15/06/2016 at 17:45 #

    Ανυπομονώ για τα παγωτά! Ήδη έχω βάλει στην κατάψυξη τον ειδικό κάδο

  12. evi@thehealthycook 15/06/2016 at 19:21 #

    ανυπομονώ να τα δω όλα αυτά! όλο εκπλήξεις μας έχεις και μας έχεις κακομάθει! 😉

  13. toxaoupi 16/06/2016 at 21:53 #

    Μπράβο Αρη, πολύ σε χαίρομαι, φουλ δημιουργικότητα και ενθουσιασμος: ανυπομονούμε να διαβάσουμε όλα αυτά τα ωραία που σχεδιάζεις! Καλό καλοκαίρι!

  14. Beauty Follower 17/06/2016 at 08:22 #

    Περιμενω φωτος απο Βeρολίνο 😉

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

  15. Κατερίνα Βερίγκα 22/06/2016 at 11:41 #

    Τρελαίνομαι να βλέπω δημιουργικά και ανήσυχα μυαλά μπράβο σου! να περάσεις υπέροχα στο Βερολίνο και να επιστρέψεις γεμάτος εμπειρίες!

  16. Beh1nd 25/06/2016 at 23:45 #

    Μας ξεσήκωσες για τα καλά!
    Ανυπομονούμε για όλα!!!

Leave a Reply