Τετράδιο Μιαμ!

25 Μαρ

Για λίγες μέρες χάθηκα. Έπρεπε όμως να κλείσω τον υπολογιστή και να αφοσιωθώ στην κατασκευή της νέας μου δημιουργίας …

Και ευτυχώς μετά από δύο συνεχή σου-κου, κατάφερα να ολοκληρώσω τα (περίπου) 100 τετραδιάκια που είχα θέσει ως στόχο! Αυτή την φορά βγήκαν τόσο άρτια! Όμορφα αλλά και σωστά! Υλοποιημένα με ακρίβεια 😉 Ιδανικά για συνταγές ή ό,τι άλλο θέλουμε να σημειώνουμε / ζωγραφίζουμε! Τέλειο δωράκι για το Πάσχα, τι λέτε; 🙂 Θα τα βρείτε από σήμερα διαθέσιμα στο μικροσκοπικό μου e-shop!

Πλέον έχω συγκεντρώσει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την κατασκευή τους. Εκτός από το μεγάλο κοπτικό, όλα τα άλλα είναι μεταχειρισμένα. Ορισμένα ως και 100 χρονών! Και κάνουν τέλεια δουλειά, γρήγορα και αποτελεσματικά 😉 Να, δείτε το videάκι που ετοίμασα:

Εδώ και δυο μέρες, ερευνώ (έχω οργώσει το instagram) την δυνατότητα δημιουργίας ενός νέου προϊόντος που θα ήθελα να βγει κάπου σε ένα χρόνο (!) από σήμερα. Σας φαίνεται τραγικά μακριά, το ξέρω! Αλλά αν αναλογιστεί κανείς πως μόνο τα σαββατοκύριακα έχω για το Νεανικόν δεν είναι τελικά και τόσο μακριά 😉 🙂 Πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό, όχι από χαρτί. Θα “φοριέται” και είμαι σίγουρος πως θα αρέσει σε πολύ κόσμο. Το θέμα είναι να βρω όλα τα εργαλεία και τα υλικά που χρειάζομαι, και μετά … ποιος με πιάνει! 🙂 Σε λίγους μήνες θα σας πω περισσότερα 😉

Δεν αφήνω όμως το Paperie. Άλλωστε αυτό που ονειρεύομαι είναι κάτω από την ομπρέλα του Νεανικόν να δημιουργηθούν πολλά micro brands! Επίσης δεν αφήνω ούτε τις συνταγές, σε λίγο πάω να κάνω την πρώτη μου δοκιμή για Πασχαλινό τσουρέκι 🙂 Αν πάνε όλα καλά, θα το ξαναφτιάξω και θα το παρουσιάσω πιθανότατα στο μεθεπόμενο post. Όσον αφορά τους μπεζέδες που είχα τάξει λίγο καιρό πριν, δυστυχώς θα πάρουν παράταση για τέλος Απριλίου. Δεν τους ξεχνώ (ξεχνιούνται οι μπεζέδες; 🙂 )

Βέβαια, στο επόμενο post θα σας παρουσιάζω κάτι εντελώς διαφορετικό! Μέχρι τότε, πολλά φιλιά!

7 Responses to “Τετράδιο Μιαμ!”

 1. Maria Ifadopoulou 26/03/2017 at 03:45 #

  Πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ για την απουσία σου από τα social media και το blog! Χαλάλι όμως η αναμονή, γιατί τελικά άξιζε τον κόπο με τέτοια νέα! Υπέροχο και το νέο τετραδιάκι και το βίντεο! Τα cranberries φαίνονται τόσο ελκυστικά! Κάτι μου λέει ότι το μεγαλεπήβολο σχέδιο που ετοιμάζεις θα είναι κάποιο backpack! Μια και έχεις δηλώσει ότι σου αρέσουν πολύ!Καλή δημιουργική συνέχεια λοιπόν, Άρη, και χρόνια πολλά λόγω της χθεσινής μέρας!

 2. spoonstories 27/03/2017 at 21:02 #

  Μου άρεσε πολύ το βιντεάκι. Ωραίος φωτισμός και οπτική γωνία.Αρχίζω να μετράω αντίστροφα τον χρόνο Άρη για να δω τι θα μας παρουσιάσεις…Φοβερό και το τετραδιάκι σου. Φιλιά…

 3. evangelia vlassopoulou 28/03/2017 at 12:12 #

  Είναι η επιτομή του δημιουργικού ανθρώπου! Ανυπομονώ να δω τι θα σκαρώσεις πάλι…

 4. Penelope 28/03/2017 at 17:17 #

  Βρε Άρη μας, προς στιγμή, έτσι που διάβασα τον τίτλο του post νόμισα πως το τετραδιάκι θα ήταν βρώσιμο :-)) από μόνο του.
  Τι παθαίνει κανείς άμα του έχει γίνει “βίωμα” η κουζίνα :-)))
  Τους χαιρετισμούς μου και καλές πωλήσεις από το e-shop σου.

 5. Marion 04/04/2017 at 10:52 #

  Πολύ ωραίο και αυτό το τετραδιάκι.

  Να δω τι άλλο έχεις σκαρφιστεί..πως θα περάσει ο χρόνος?? χιχι..
  Καλή συνέχεια Αρη

Trackbacks and Pingbacks

 1. Tintinnabulum + διαγωνισμός με δώρο | NEANIKON - 30/03/2017

  […] Αθηνάς, στο Tintinnabulum μπορείτε να βρείτε και τα νέα μου τετραδιάκια Μιαμ. Επίσης να σας αποκαλύψω πως στα μελλοντικά μας σχέδια […]

 2. Τετραδιάκι Πασαπόρτι | NEANIKON - 04/06/2017

  […] στο παλιότερο post για το τετράδιο Μιαμ μπορείτε να δείτε ένα video με τη […]

Leave a Reply