Ετοιμάζοντας το επόμενο post! (video)

5 Μάι

Σήμερα επιστρέφω με ένα video. Χωρίς ιδιαίτερη αισθητική θα έλεγα, λίγο πρόχειρο (υλοποιήθηκε σε χρόνο ρεκόρ), που απεικονίζει μέσα από εναλλασσόμενα πλάνα τις εργασίες προετοιμασίας του επόμενού μου post. Ε, και κάποιες άσχετες εικόνες, έτσι για το καλό 🙂

Δεν έχω εμπειρία στα video, ουσιαστικά είναι το τρίτο που φτιάχνω, μετά από αυτό και αυτό. Ούτε έχω κατάλληλο εξοπλισμό & software για αυτή την δουλειά. Και το σημαντικότερο δεν έχω τον χρόνο 🙁 Αλλά μου αρέσει τόσο πολύ η ιδέα της κινούμενης εικόνας που ονειρεύομαι κάποια στιγμή τα video του Νεανικόν να είναι σαν μικρές ταινίες, άλλοτε ατμοσφαιρικές και άλλοτε feel good 🙂 Μακάρι!

Προς το παρόν προσπαθώ να τελειώσω το επόμενο θέμα και δεν μπορώ! Δεν είναι απλό … Περιλαμβάνει την κατασκευή μία νέας ευχετήριας κάρτας και και την δημιουργία μίας εναλλακτικής συνταγής. Η κάρτα προορίζεται για γαμήλιες ευχές και την τυπώσα σε 100 αντύτιπα Δηλαδή σχεδίασα και χάραξα το σχέδιο σε λινόλεουμ, έκοψα τα χαρτόνια και πέρασα συνολικά τις κάρτες 400 φορές από το ιστορικό τυπογραφικό πιεστήριο που χρησιμοποιώ. Κάθε κάρτα από 4 φορές, μία φορά για κάθε ένα χρώμα. Το αποτέλεσμα βγήκε όμορφο με έντονη αίσθηση νοσταλγίας. Σε μια – δυο μέρες το προϊόν θα είναι διαθέσιμο στο Νεανικόν Paperie και φυσικά θα παρουσιαστεί μέσα από μία προσεγμένη φωτογράφιση στο επόμενο post.
Στο επόμενο post θα παρουσιαστεί και η συνταγή για φωλιές από μαρέγκα (ή εναλλακτικά μπεζέδες), υλοποιημένες με κύριο γλυκαντικό το χαρουπόμελο. Ένα υλικό που λειτούργησε υπέροχα κατά τις δοκιμές που έκανα. Δεν ξέρω πόσο στην υφή προσεγγίζουν τις κλασσικές (δεν ξέρω γιατί δεν θυμάμαι να έχω φάει και ποτέ) αλλά μου φαίνονται τραγανές εξωτερικά, πιο μαλακές μέσα και ελαφριές σαν σύννεφο. Από γεύση? Σκίζουν! Δεν λέω περισσότερα, λίγη υπoμονή και θα δείτε … 🙂

2 Responses to “Ετοιμάζοντας το επόμενο post! (video)”

  1. Maria Ifadopoulou 05/05/2017 at 18:17 #

    Σεμνός, όπως πάντα, αλλά με πολλή όρεξη για δημιουργία! Εύχομαι να βρεις όλα, όσα χρειάζεσαι, για να απολαμβάνεις τις δικές σου μικρές ταινίες και εμείς φυσικά! Αγαπώ φράουλες και μαρέγκες κι ανυπομονώ να δω τα δύο νέα πρότζεκτ που ετοιμάζεις! Καλή συνέχεια λοιπόν και καλό καλοκαίρι, Άρη!

Trackbacks and Pingbacks

  1. Μπεζέδες & Κάρτα Βίος Ανθόσπαρτος | NEANIKON - 08/05/2017

    […] video που παρουσίασα στο προηγούμενο post, μπορείτε να δείτε λίγο από την διαδικασία παρασκευής […]

Leave a Reply