Νεανικόν Paperie – ετοιμασίες!

11 Νοέ

Την μικροσκοπική paper boutiqe του Νεανικόν την έχετε δει, έτσι δεν είναι; Ό,τι και να σας πω για την χαρά που μου δίνει είναι λίγο! Σιγά σιγά θα μεγαλώσει και θα φιλοξενεί όλο και περισσότερες δημιουργίες μου 🙂

neanikonpaperie1

Προς το παρόν ετοιμάζω τα δύο νέα είδη. Το ένα είναι ένα μπλοκ ζωγραφικής, κατασκευαστικά ίδιο με το μπλοκάκι καρνέ αλλά πιο μεγάλο. Το μπλοκάκι καρνέ μπορεί να είναι αισθητικά λίγο πιο απλό από τα υπόλοιπα, λειτουργικά όμως είναι πολύ δυνατό. Το εξώφυλλο διπλώνει εύκολα και κάθε φυλλαράκι έχει τρυπηθεί στην άκρη ώστε να μπορεί κάποιος να το αφαιρέσει χωρίς να το σκίσει. Ακριβώς όπως συμβάσει με τα καρνέ και τα μπλοκ αποδείξεων. Με την διαφορά ότι εδώ υπάρχουν όμορφες κενές σελίδες, σε εκρού χρώμα για μικρές ζωγραφιές ή σημαντικές σημειώσεις. Το δεύτερο που ετοιμάζω είναι μια Χριστουγεννιάτικη κάρτα, με πιο γεμάτη εκτύπωση, όπως είχα κάνει με την καρτούλα μερσί.

Το πρώτο είναι σχεδόν έτοιμο και θα παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα ενώ το δεύτερο τέλος Νοεμβρίου-αρχές Δεκέμβρη. Ελπίζω να σας αρέσουν 🙂

neanikonpaperie2

Βέβαια υπάρχουν και άλλα στα σκαριά 😉 κανένα όμως σε ποσότητα μεγαλύτερη των 40 τεμαχίων (το πολύ) ώστε καθετί να είναι όσο το δυνατόν πιο μοναδικό. Λίγο μετά τα Χριστούγεννα σκοπεύω να ξεκινήσω την κατασκευή διακοσμητικών αντικειμένων από papier mâché αλλά και άλλα χάρτινα καλούδια όπως γιρλάντες & στολίδια για πάρτυ … Ειδικά με το papier mâché, μια τέχνη που ήδη γνωρίζω, έχω σκοπό να δημιουργήσω πολύ όμορφα πράγματα!

Κλείνοντας να σας πω πως η διαδικασία ετοιμασίας μιας παραγγελίας είναι πραγματικά από τις αγαπημένες μου στιγμές! Για αυτό, λίγο πρόχειρα, ετοίμασα ένα μικρό timelapse για να σας την παρουσιάσω. Κάθε παραγγελία πασπαλίζεται με μπόλικο κονφετί, τυλίγεται σε όμορφο χαρτί με μπλε ή κόκκινα μοτίβα, ανάλογα με το περιεχόμενο. Έτσι καταλήγει στον παραλήπτη πάντα ως δώρο!

neanikonpaperie3

6 Responses to “Νεανικόν Paperie – ετοιμασίες!”

 1. Κατερίνα Κ. 11/11/2016 at 21:29 #

  Τι όμορφες δημιουργίες!Αναμένουμε τη συνέχεια.

 2. spoon stories 12/11/2016 at 16:57 #

  Εγώ δεν είχα δει το μαγαζάκι σου Άρη!!!Τι όμορφα να βλέπω όλες τις δημιουργίες σου μαζεμένες! Είμαι σίγουρη πως θα κάνεις ακόμα πολλές!Σε αναμονή λοιπόν!

 3. My Little World 13/11/2016 at 00:12 #

  Ανυπομονώ να δω τη χριστουγεννιάτικη κάρτα Άρη αλλα και όλα τα νέα projects! Καλή Κυριακή!

 4. Κατερίνα Ντοβίνου 13/11/2016 at 10:36 #

  Καλημέρα Αρη! Συνέχισε να με εκλπήσεις…να δουμε τι έχουμε ακόμη να δούμε!Σου εύχομαι να περνάς καλά με ολα αυτά που φτιάχνεις.

 5. Christina Makri 26/11/2016 at 09:39 #

  Καθόλου δεν θυμάμαι αν σου έχω ευχηθεί για το “μαγαζάκι” σου Άρη μου. Ήμουν και τόσο πνιγμένη τον τελευταίο καιρό και αμέλησα και τις επισκέψεις μου σε φίλους bloggers. Κάθε επιτυχία λοιπόν πολυτάλαντο πλάσμα!

 6. christina 30/11/2016 at 01:20 #

  Εξοπλισμός όχι αστεία έτσι; Για εργασία και χαρά!

Leave a Reply