Αχλάδια σε Πετιμέζι

26 Ιαν

Όπως ενημερωθήκατε από την προηγούμενη ανάρτηση, αυτή την εβδομάδα τρέξαμε σε συνεργασία με τον Δημήτρη και τον Κώστα από το blog Dr.Benefits ένα exchange post. Τα παιδιά ετοίμασαν για το Νεανικόν υπέροχα γλυκά ψωμάκια και εγώ με την σειρά μου αχλάδια σε πετιμέζι.

Πρόκειται για μία πολύ εύκολη παρασκευή, με λίγα και απλά υλικά. Ιδανικό ελαφρύ επιδόρπιο μετά από ένα κυριακάτικο γεύμα. Είναι σημαντικό να βράσουμε τα αχλάδια σε μέτρια και όχι δυνατή φωτιά ώστε να μαλακώσουν τόσο – όσο. Θέλουμε να θυμίζουν περισσότερο την υφή κομπόστας γιατί έτσι θα είναι δροσερά, αρωματικά και πολύ ευχάριστα. Περισσότερα όμως και αναλυτικά η συνταγή θα βρείτε εδώ.

Κλείνοντας να υπέρ ευχαριστήσω τον Κώστα και τον Δημήτρη για την όμορφη συνεργασία και να τους ευχηθώ ό,τι καλύτερο! Είμαι σίγουρος πως και στο μέλλον θα έχουμε ξανά ευκαιρίες για νέες όμορφες συνεργασίες!

Εγώ επιστρέφω σε 5-6 μέρες, με ένα διπλό post. Θα παρουσιάσω την νέα καρτούλα για το Νεανικόν Paperie με θέμα “σ’αγαπώ” (που τύπωνα αυτές τις μέρες), σε συνδυασμό με ένα λαχταριστό γλυκό 🙂

Καλό Σ/Κ !!!

No comments yet

Leave a Reply