Κάρτα για “Περαστικά”

25 Φεβ

Πραγματικά αχρείαστη να ναι! Εύχομαι μην την αγοράσει κανείς 🙂

Αλλά άνθρωποι είμαστε. Κάποιες φορές χρειάζεται να ευχηθούμε και καλή ανάρωση … και σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε από τον e-shop του Νεανικόν αυτή την κάρτα 🙂

Πολύ δύσκολο σχέδιο για να τυπωθεί με την χειροποίητη μέθοδο που εφαρμόζω αλλά τελικά νομίζω πως προέκυψε η κάρτα σχετικά χαριτωμένη. Οι ατέλειες θέλω να πιστεύω πως δίνουν μία όμορφη παιδικότητα που είναι αποδεκτή στο συγκεκριμένο στυλ.

Την διαδικασία λίγο – πολύ την γνωρίζετε: το σχέδιο χαράσσεται με το χέρι σε λινόλεουμ και η εκτύπωση γίνεται σε τυπογραφικό πιεστήριο εποχής. Η κάρτες κόβονται μία μία με το παλιό κοπτικό που χρησιμοποιούσαν οι φωτογράφοι.

Η animated αφισούλα που δημιούργησα για να παρουσιάσω την κάρτα κάπως με ταλαιπώρησε. Την είχα φανταστεί καλύτερη αλλά για πρώτη προσπάθεια όμορφη είναι 🙂 Μου άρεσε βέβαια ο εαυτός μου στον συγκεκριμένο vintage ρόλο και για αυτό σύντομα θα επανέλθω σε νέες φωτογραφικές περιπέτειες 😉

Ευχές για μια ξέφρενη αποκριά και υπέροχα κούλουμα !!!

Θα τα πούμε πολύ σύντομα 😉

3 Responses to “Κάρτα για “Περαστικά””

 1. Ξανθή 26/02/2017 at 19:58 #

  Μια κάρτα για περαστικά μου χρειάζεται σήμερα.
  Πολύ όμορφες.
  Καλή Σαρακοστή.

  • aris 27/02/2017 at 21:14 #

   Περαστικά Ξανθή! Εύχομαι σήμερα να είσαι μία χαρά και να πέρασες μία όμορφη καθαρά Δευτέρα!

 2. My little world 27/02/2017 at 15:02 #

  Πολύ καλό το αποτέλεσμα της κάρτας Άρη και ξέρεις ότι δεν βρίσκεις συχνά κάρτα για περαστικά! Όσο για τη δική σου φώτο με έκανε να χαμογελάσω (άρα πέτυχε το σκοπό της) και το μουστάκι σου όλα τα λεφτά!!!

Leave a Reply