4 χρόνια Νεανικόν !!!!

24 Σεπ

Φέτος δεν θα σας πως είμαι κουρασμένος. Αυτά τα έλεγα πέρυσι 🙂 Φέτος θα σας πως μόνο πως νιώθω πολύ πολύ μα πολύ όμορφα!

Γιατί ο κόσμος που ονειρευόμουν, το Νεανικόν μου δηλαδή, συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται ακριβώς όπως επιθυμώ. Με αργό ρυθμό, σταθερά και οργανικά αλλά δεν σταματά ποτέ!

Περιλαμβάνει πολλά και διάφορα αλλά είμαι βέβαιως πως όλα δένουν υπέροχα μεταξύ τους!

Πέρασαν 4 ολόκληρα χρόνια, τόσο γεμάτα και τόσο δημιουργικά! Και εγώ αισθάνομαι ακόμα στο ξεκίνημά μου. Γιατί εξακολουθώ να φαντάζομαι, να ονειρεύομαι, να μαθαίνω και να υλοποιώ. Αισθάνομαι πιο ζωντανός και πιο νέος από ποτέ!

Πρέπει να ομολογήσω πως έχω την καρδιά μου μονίμως κολλημένη στο παρελθόν, στην γλυκιά εποχή της Ελλάδας του 60, αλλά και πιο πριν. Τα χέρια μου όμως τα έχω στο σήμερα και με αυτά ασταμάτητα κατασκευάζω όλο και πιο πολλά. Το μυαλό μου βέβαια το έχω στο αύριο, σε όλα όσα επιθυμώ το μέλλον να μου φέρει!

Θέλω επειγόντως να γίνω καλύτερος! Θέλω την φετινή χρονιά να την αφιερώσω στην βελτιστοποίηση κάθε δεξιότητάς μου, στην τελειοποίηση της τεχνικής μου. Να παρουσιάσω καλύτερες, εύκολες και νόστιμες συνταγές, να τυπώνω πιο έξυπνα σχέδια που το παλιό μου τυπογραφικό πιεστήριο μπορεί καλύτερα να διαχειριστεί, να ράβω στην ραπτομηχανή μου ολόισια και πιο γρήγορα και να βγάζω τις πιο συναισθηματικές φωτογραφίες του κόσμου!

Αλλά δεν θέλω να σας πω πιο πολλά, δεν μου αρέσει να φλυαρώ τελευταία, πιστεύω πως είναι προτιμότερο να αφήνω τις φωτογραφίες και τις δημιουργίες μου να επικοινωνούν την ιστορία.

Οπότε σας αφήνω με την υπόσχεση ότι κόσμος του Νεανικόν θα μεγαλώσει και θα γεμίσει ακόμα πιο πολύ στα χρόνια που έρχονται !!! 🙂

 

6 Responses to “4 χρόνια Νεανικόν !!!!”

  1. Lia 25/09/2018 at 06:00 #

    Να τα εκατοστήσεις! Και να είναι όλα δημιουργικά, το ένα καλύτερο από το άλλο!… Για να χαιρόμαστε κι εμείς με τις χαρές σου!…

  2. Penelope 26/09/2018 at 17:33 #

    “Πολύχρονο” και “πολυμήχανο” να είναι πάντα το Νεανικόν σου Άρη. Με υγεία να δημιουργείς το κάθε σου νέο πόνημα και με τον ίδιο πάντα ενθουσιασμό που σε “διαβάζουμε”.

  3. Βαλ 27/09/2018 at 08:18 #

    …”Πέρασαν 4 ολόκληρα χρόνια,” που σε καμαρώνω …

Leave a Reply