Εργασία και χαρά!

12 Φεβ

Σύντομη ανάρτηση η σημερινή. Βλέπετε ετοιμάζω πολλά και χρειάζομαι χρόνο για να τα ολοκληρώσω 🙂

Αλλά δεν μου κάνει καρδιά να μην ανεβάσω post! Για αυτό αποφάσισα, με 2-3 φωτογραφίες, να σας μιλήσω για τα νέα του Νεανικόν.

Καταρχήν, κατασκεύασα και κόκκινα σημαιάκια! Βγήκαν πιο ωραία από ότι φαίνονται στην φωτογραφία, αλλά δυστυχώς στον χρόνο που έχω κατάφερα να ολοκληρώσω μόνο 3 τεμάχια. Να δούμε πως θα πάνε και φτιάχνω και άλλα… Είναι μπελαλίδικα γιατί κάθε ένα σημαιάκι πρέπει να πρεσαριστεί μέσα στην εικονιζόμενη πρέσα ώστε η πίσω πλευρά να κολλήσει καλά συγκρατώντας τον σπάγκο. Θα τα βρείτε στο Νεανικόν Paperie επιλέγοντας το χρώμα κόκκινο 🙂

Το δεύτερο που ετοιμάζω είναι μία καρτούλα για περαστικά. Αχρείαστη να ναι! Αλλά καλό είναι να υπάρχει, άνθρωποι είμαστε 🙂 Το σχεδιάκι της είναι όμορφο και σκοπεύω να την παρουσιάσω μέσα από ένα ιδιαίτερο μικρό βίντεο ή πιο σωστά μέσα από ένα cinemagraph. ‘Oχι στο επόμενο (όπου θα απολαύσουμε μία χαρουπολάτα), αλλά στο μεθεπόμενο post!

Πιο μετά, έρχεται ένα φωτογραφικό post με το καθιστικό – τραπεζαρία του σπιτιού μου. Θυμάστε την κουζίνα; E, κάτι ανάλογο…

Και κάπου τον Μάρτιο, αρχές, θα βγάλω νέο τετράδιο (που θα θυμίζει το  σχεδόν εξαντλημένο τεφτέρι :-)) και φυσικά μία συνταγή για λαχταριστούς μπεζέδες!

Και αφού σας ξεσήκωσα με όλα όσα έρχονται 🙂 να στείλω μέσα από την καρδιά μου δύο τεράστια ευχαριστώ:

 • Στην δημιουργική και ταλαντούχα Μάρω που παρουσίασε τόσο όμορφα το Νεανικόν μέσα από το blog της!
 • Στην φίλη μου Πηνελόπη που μου έκανε την τιμή να φτιάξει τα φρουτοπιτάκια και να τα προβάλει μέσα από το πραγματικά γεμάτο υπέροχες συνταγές blog της!

Τα λέμε σύντομα!

7 Responses to “Εργασία και χαρά!”

 1. Μαρια Κ 12/02/2017 at 21:22 #

  Μπεζεδες?!?!?!?Ουαου!! Ανυπομονω

 2. evangelia vlassopoulou 13/02/2017 at 09:36 #

  Πολλά τα νέα σου και όπως πάντα δημιουργικά.

 3. Penelope 13/02/2017 at 17:43 #

  Όχι ότι δεν μου αρέσουν όλα τα όμορφα που κάνεις στο μικρό σου τυπογραφείο… Αλλά το σαλόνι και τους μπεζέδες θα τους περιμένω με μεγάλη προσδοκία!!
  Καλή εβδομάδα εύχομαι Άρη μας.

 4. Χρυσαυγή 13/02/2017 at 20:23 #

  Μόλια παρίγγειλα το ένα απο τα 3 πακέτα με κόκκινα σημαιάκιαααααααααααα!! Γιουχούυυυυυυυυυ!!!

 5. Christina Makri 15/02/2017 at 20:08 #

  Ωωωωωωω τι ωραίες φωτογραφίες… εσένα σε δημιουργική έξαρση! Συνέχισε έτσι Άρη μου, με την ευγένεια και την ποιότητα που είναι διάχυτα σε κάθε ανάρτηση σου!

 6. Αθηνά 17/02/2017 at 09:39 #

  Μπράβο Άρη με το καλό όλες οι νέες σου δημιουργίες!! Είναι τόσο όμορφο να καταπιάνεσαι με πράγματα που πραγματικά σε γεμίζουν!! 🙂

 7. christina 18/02/2017 at 17:50 #

  Σε αναμονή λοιπόν! 🙂

Leave a Reply