Το πιο εύκολο γλυκάκι!

16 Δεκ

Πολύ απλό, συντομότατο και υπερβολικά εύκολο το σημερινό γλυκάκι. Σε ακόμα πιο απλό & λιτό post. Αλλά υπόσχομαι την Τρίτη να επανέλθω με νέα συνταγή σε κανονική πλήρη ανάρτηση/φωτογράφιση.

Η αλήθεια είναι πως καιρό ήθελα να προτείνω ένα γλυκάκι που να μπορεί πραγματικά ο καθένας να το φτιάξει εύκολα και άμεσα με υλικά παντού προσβάσιμα. Κάτι σαν το γλυκάκι του τεμπέλη νοικοκύρη! 🙂 Ουσιαστικά αποτελεί μία απλοποιημένη εκδοχή ενός ωμοφαγικού κέικ, πολύ πολύ νόστιμο αφού όλα τα υλικά του είναι απόλυτα ταιριαστά.

Επίσης ήθελα για άλλη μία φορά να προσπαθήσω την εικονογράφηση μίας συνταγή μήπως και μπορέσω να βελτιωθώ λίγο και σε αυτό τον τομέα. Στην συγκεκριμένη εικόνα δούλεψα καλύτερα το post editing στο photoshop. Δηλαδή ζωγράφισα χωριστά τα εικονίδια, τα σκάναρα, ρύθμισα φωτεινότητα & saturation (πολύ βασικά), μετά τα καθάρισα και τα ένωσα όλα μαζί στο σχέδιο που ήθελα. Για να δούμε…Ελπίζω σύντομα να επανέλθω με νέες πιο ολοκληρωμένες illustrated recipes.

Αυτά, τα λίγα! Αλλά θα τα ξαναπούμε την Τρίτη, πολύ σύντομα 🙂

3 Responses to “Το πιο εύκολο γλυκάκι!”

 1. My Little World 18/12/2016 at 14:14 #

  Τι ελαφρύ και εύκολο γλυκάκι! Ευχαριστούμε για τη συνταγή Άρη! Φιλιααααα ☺

 2. evangelia vlassopoulou 19/12/2016 at 09:11 #

  Όντως πανεύκολο με υλικά που όλου έχουμε στο σπίτι μας. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που επέλεξες να μας παρουσιάσεις το φρουτοπάστελο οσυ!

 3. spoon stories 19/12/2016 at 17:44 #

  Θα το δοκιμάσω Άρη μου μιας και έχω και αποξηραμένα δικά μας σύκα!
  Όσο για την εικονογράφιση σου ανυπομονώ να δω και άλλα από σένα γιατί ως τώρα ότι έχω δει είναι πολύ χαριτωμένο!

Leave a Reply