Σοκολάτα με Super Foods
13 Φεβ
Η μόδα των super foods δεν μου αρέσει. Θεωρώ πως όλες μα όλες οι ακατέργαστες τροφές αποτελούν για τον άνθρωπο διαφορετικές αλλά ίσης αξίας υπέρ τροφές. Αρκεί η καλλιέργεια να έχει γίνει φυσικά και οι συνθήκες να ήταν ευνοϊκές.
Από την άλλη, σκέφτομαι πως μπορεί να κάνω και λίγο λάθος. Και πως η φύση, για δικούς της λόγους, να συγκέντρωσε σε κάποιους καρπούς περισσότερα θρεπτικά συστατικά. Και μπορεί πράγματι το goji berry και ο καρπός της άγριας τριανταφυλλιάς, δύο τροφές που θα χρησιμοποιήσουμε σήμερα, να αποτελούν ένα διατροφικό θησαυρό.
Αυτό το θησαυρό θα ήθελα να το συνδυάσω με ένα άλλο διατροφικό διαμάντι: την χειροποίητη ωμή σοκολάτα. Και έτσι να πετύχω κάτι εκρηκτικά θρεπτικό μα και συγκλονιστικά νόστιμο 🙂
Και επειδή η χειροποίητη τυπογραφία έχει μπει δυναμικά στη θεματολογία του blog, θα κατασκευάσω για την σοκολάτας μας και το απαραίτητο packaging 😉
Ξεκινάμε με την συνταγή. Θα χρειαστούμε:
100 γρ βούτυρο από κακάο *
35 γρ σκόνη κακάο καλής ποιότητας
35 γρ χαρουπάλευρο
3 κοφτές κουταλιές καλής ποιότητας μέλι
3-4 ξεροί καρποί άγριας τριανταφυλιάς
1 κουταλιά ξερά goji berries
προαιρετικά: αμύγδαλα ή φουντούκια
τετράγωνο τσέρκι διαστάσεων 12 x 12 εκ.
κόσκινο (βολεύει το μηχανικό με τη λαβή)
(Προκύπτουν 2 σοκολάτες 6 x 12 εκ)
Όπως πάντα λέω για την χειροποίητητη σοκολάτα, η συνταγή απαιτεί οργάνωση και ετοιμότητα. Για αυτό λοιπόν ξεκινάμε έχοντας έτοιμο το τσέρκι μας και συγκεντρώνοντας όλα τα υλικά μας σε ένα σημείο κοντά στην κουζίνα. Την σκόνη κακάο και το χαρουπάλευρο τα ενώνουμε σε ένα μπολ. Το βούτυρο κακάο το θρυμματίζουμε και το έχουμε σε ένα άλλο μπολ χωριστά.
Η ομογενοποίηση των υλικών θα γίνει σε μπεν μαρί. Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με λίγο νερό σε χαμηλή φωτιά. Από πάνω της εφαρμόζουμε ένα ανοξείδωτο μπολ. Ρίχνουμε πρώτα το βούτυρο κακάο. Ανακατεύουμε και υπομονετικά περιμένουμε να λιώσει (μην ανεβάσετε τη θερμοκρασία, θέλουμε να παραμείνει χαμηλή, περίπου 40 oC). Μόλις λιώσει ρίχνουμε σιγά σιγά το μέλι ** και ανακατεύουμε συνεχώς. Γεμίζουμε το κόσκινο με το μείγμα κακάο & χαρούπι και το κοσκινίζουμε μέσα στο υγρό μας. Δεν σταματάμε να ανακατεύουμε.
Mόλις ολοκληρώσουμε όλη την ποσότητα, με γρήγορες κινήσεις αδειάζουμε τη λιωμένη σοκολάτα μέσα στο τσέρκι. Σπάμε τους καρπούς της άγριας τριανταφυλλιάς και κρατάμε μόνο την φλούδα, την οποία σε μικρά κομμάτια την ρίχνουμε πάνω στην σοκολάτα. Προσθέτουμε και τα goji berries ολόκληρα όπως είναι και περιμένουμε μία περίπου ώρα μέχρι η σοκολάτα μας να στερεοποιηθεί. Με προσοχή την κόβουμε σε δύο ίσα μέρη.
Progress photos θα βρείτε στην βασική συνταγή που έχω postάρει για την σοκολάτα.
* Το φυσικό βούτυρο κακάο είναι μία φυσική τροφή που εξάγεται μηχανικά από τον καρπό του κακαόδεντρου. Το βρίσκουμε σε καταστήματα με βιολογικά και προτιμάμε το ακατέργαστο, όχι δηλαδή το απαρωματισμένο.
** Αν το μέλι είναι πολύ πυκνό η κάπως κρύο, μπορούμε παράλληλα να το ζεστάνουμε ελάχιστα σε μπεν μαρί ώστε εύκολα να αναμειχθεί στο ήδη (απαλά) θερμό μείγμα μας χωρίς να διαταράξει την συνολική θερμοκρασία.
Συνεχίζουμε με την εικόνα που πρέπει να τυπώσουμε στο κουτάκι. Εμπνεύστηκα από το ωραίο υλικό της σοκολάτας μας και σχεδίασα ένα απλό σχέδιο.
Το σχέδιο βέβαια δεν είναι και τόσο απλό. Με βάση την τεχνική του λινόλεουμ (δείτε την διαδικασία αναλυτικά εδώ ) πρέπει να χαραχθούν σφραγίδες για κάθε χρώμα χωριστά ώστε η τελική εικόνα να σχηματιστεί με 3 διαδοχικά σταμπαρίσματα. Αυτό έχει την δυσκολία του διότι πρέπει με προσοχή (και μέτρημα) κάθε στάμπα να πέσει στο σωστό σημείο. Anyway, με λίγη προσπάθεια και για πρώτη φορά κάπως κουτσά – στραβά τα κατάφερα.
Και πάμε στην κατασκευή της συσκευασίας. Τυπώνουμε το πατρόν και το εφαρμόζουμε σε ένα χαρτόνι kraft. Σχεδιάζουμε το περίγραμμα και με ένα μολύβι σημειώνουμε τις εσωτερικές γραμμές που θα χρειαστεί να τσακιστούν.
Με το ψαλίδι κόβουμε περιμετρικά το σχέδιο και με ένα χάρακα λυγίζουμε όλες τις πλευρές. Σβήνουμε καλά με την γόμα μας όλα τα ίχνη του μολυβιού. Στην μπροστινή πλευρά του κουτιού τυπώνουμε σε τρία βήματα το σχέδιο όπως περιγράφουμε παραπάνω.
Αφού στεγνώσει το μελάνι, με λίγη κόλλα κολλάμε τις ενώσεις εκτός από τις ενώσεις στην πλευρά με την μεγάλη γλώσσα (η γλώσσα απεικονίζεται με κόκκινο). Σε αυτή την πλευρά δεν κολλάμε καμία ένωση ώστε το κουτί μας να ανοιγοκλείνει. Επίσης η γλώσσα αν προσέξατε έχει λίγο διαφορετικό σχήμα (ξεκινά με ορθή γωνία) από την αντίστοιχη ένωση της κάτω πλευράς ώστε να σφηνώνει και να κλείνει σταθερά.
Πιο αναλυτικές οδηγίες και progress photos για κατασκευή συσκευασιών θα βρείτε εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.
Το κουτάκι βγήκε όμορφο, και μπορούμε να φτιάξουμε όσα χρειαζόμαστε. Την σοκολάτα την τοποθετούμε στο κουτί αφού πρώτα την καλύψουμε με λαδόκολλα ή κάποιο άλλο υλικό κατάλληλο για τρόφιμα.
Να ευχαριστήσω πάρα πολύ την Φάρμα της Άβας και τον Πήγασος Βιολογικές Υπερτροφές που μου έστειλαν τα Goji Berries και τους Καρπούς Άγριας Τριανταφυλιάς. Πρόκειται για προϊόντα που αξίζει να αισθανόμαστε περήφανοι!
Και επίσης να πω πόσο χάρηκα που η Καλλιρρόη και η Ολυμπία έφτιαξαν τα Ροκά Κανέλας και μας λένε πόσο νόστιμα έγιναν, που η Μαρία δεν έχει λόγια για το Κέικ Μανταρίνι και που η Κατερίνα δηλώνει ενθουσιασμένη με την Καρυδόπιτα!
Και τέλος, να ευχαριστήσω τον Κώστα που μου πρότεινε να συμμετάσχω στην εμπειρία του restauRunIt. Μία ενδιαφέρουσα ιδέα που υποστηρίζεται μέσω της πλατφόρμας www.restaurunit.com και επιτρέπει σε όσους το ονειρεύονται να εκτελέσουν το δικό τους μενού για λίγες μόνο μέρες σε ένα πραγματικό εστιατόριο αλλά και σε όσους αναζητούν νέες γεύσεις να απολαύσουν κάτι διαφορετικό. Δυστυχώς ο δικός μου χρόνος δεν μου επιτρέπει να λάβω μέρος, αλλά σκέφτηκα πως τουλάχιστον αξίζει να μοιραστώ την πληροφορία!
Αυτά 🙂
Μια ανάρτηση, τρια ταλέντα. Πολύ όμορφα όλα!
Ευχαριστώ Σόνια!!!
Εντάξει και σοκολάτα και συσκευασία με σχέδιο? Μπράβο σου για ακόμημια φορά…
Ευχαριστώ! Είπα να τα συνδυάσω 😉
Φαίνεται απλά υπέροχο!!! Το λάθος μου είναι που δεν έχω βούτυρο κακάο αυτή τη στιγμή 🙁 ενώ αντίθετα έχω μια απίστευτη επιθυμία για τη σοκολάτα που βλέπω!
Κρίμα Βίκυ! Αλλά φτιάχνεις τόσες λιχουδιές που είμαι σίγουρος πως ικανοποιείς με το παραπάνω τις γλυκό – λαχτάρες σου 🙂
Έκανες πάλι την διαφορά Αρη μου και φυσικά με έμπνευση,τόσο για τα υλικά που χρησιμοποίησες όσο και το ωραίο περιτύλιγμα της σοκολάτας….Σ’ευχαριστούμε για την ωραία ιδέα και που μας την παραχωρείς έτσι απλά!
Εγώ ευχαριστώ Μαρία, για την επίσκεψη και τα όμορφα λόγια!
Απίθανη συνταγή, απίθανη συσκευασία! Η τυπογραφία, ενώ με μαγεύει, προς το παρόν μου φαίνεται βουνό, αλλά που θα πάει…
Ευχαριστώ Χριστίνα! Δεν είναι και τόσο βουνό, αλλά σίγουρα θέλει εξάσκηση. Εγώ ακόμα είμαι στην αρχή 🙂
Τόσο ο χειρισμός των super foods υλικών στην παρασκευή σοκολάτας όσο και ο χειρισμός της χειροποίητης τυπογραφίας στην εικονογράφηση της συσκευασίας της είναι άψογα και απόλυτα ταιριαστά μεταξύ τους! Τη ζήλεψα αυτή τη σοκολάτα…
Thanks Νανά!!! Εκτιμώ καθετί μου που λες και με βοηθάει!
Έχω ενθουσιαστεί με το τυπωμα που έφτιαξες! μου έδωσες τρομερή ιδεα για τις κάρτες μου!
Χαίρομαι!!! Έριξα μια ματιά στο site σου. Ωραίες καρτούλες! To handprinting θα σε ενθουσιάσει!
Άρη, αφού σου πω πόσο πολύ μου αρέσει ο συνδυασμός των δύο αυτών υλικών στην σοκολάτα σου και πόσο όμορφη, για ακόμη μια φορά είναι η συσκευασία που μας προτείνεις με όλες τις λεπτομέρειες, θέλω να σταθώ και να τονίσω πόσο πολύ εκτιμώ την δουλειά που κάνεις για να βγάλεις κάθε σου ανάρτηση. Αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό και αξίζει ένα μπράβο. Ξέρω πόση δουλειά χρειάζεται και γι αυτό το τονίζω. 🙂
καλό βράδυ σε όλους!
Ευχαριστώ τόσο πολύ που το επισημαίνεις Εύη. Κάποια posts μου φαίνονται βουνό και αυτό ήταν ένα από αυτά. Δεν μπορούσα να το τελειώσω…Ήθελα περισσότερες φωτό, αλλά δεν γινόταν. Αναλώθηκε πολύ χρόνος με την χάραξη των σφραγίδων..
Άρη καταπληκτική συνταγή! Με έβαλες σε πειρασμό! Όσο για τα super foods έχω να σου προτείνω να δοκιμάσεις σε συνταγή σου τα βιολογικά μούρα γιατί, αν και δεν είναι πολύ γνωστό, συγκαταλέγονται στα super foods και ειναι πεντανόστιμα! Εξαιρετική και η συσκευασία σου! Καλή εβδομάδα!
Τα κλασσικά μούρα τα είχα χρησιμοποιήσει φρέσκα σε μία τάρτα. Αλλά θα δοκιμάσω και διάφορα ξερά / κατεψηγμένα που έχω δει στα βιολογικά. Είμαι σίγουρος πως θα είναι τέλεια όπου και να τα βάλω! Thanks Σωτηρία!
Άρη πραγματικά, αυτό που χαίρομαι φοβερά κάθε φορά που διαβάζω ανάρτηση σου, είναι ότι με τον τρόπο σου μετατρέπεις σε εμπειρία (για να μην πω υπερπαραγωγή) κάθε συνταγή! Ειλικρινά πολλά μπράβο τόσο για την ακρίβεια με την οποία περιγράφεις τα πάντα, όσο και για τις ίδιες τις συνταγές που επιλέγεις κάθε φορά να μας παρουσιάσεις!
Έχεις φοβερό μεράκι και αυτό φαίνεται σε οτιδήποτε με το οποίο καταπιάνεσαι.
Τους καρπούς άγριας τριανταφυλλιάς δεν έχει τύχει να τους δοκιμάσω, αλλά φαντάζομαι ότι θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή 🙂
Η σοκολάτα σου φαίνεται φανταστική και το περιτύλιγμα της με ενθουσίασε!
Να έχεις ένα πολύ όμορφο βράδυ!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ Ερμιόνη!!!!!!
Προσπαθώ πολύ, μου αρέσει 🙂 Αλλά είναι δύσκολο κάποιες φορές 🙁
Πολλά εύγε για την σχολαστικότητα και επιμέλεια της Σοκολάτας με Superfoods!
Καλή εβδομάδα Άρη!
Ζ.
Ευχαριστώ Ζαμπία!!!!
Καλημέρα.
Συγχαρητήρια! Τι να πρωτοθαυμάσεις στην συγκεκριμένη ανάρτηση.
Ευχαριστώ Γιώτα 🙂
Καλημέρα Άρη!! Τί πλήρης και εμπεριστατωμένη ανάρτηση!! Από την αρχή έως το τέλος (μου άρεσε ιδιαίτερα η συσκευασία, έγινε φανταστική!!) Πραγματικά με κάνεις να θέλω να φτιάξω την δικιά μου σοκολάτα !!! Καλή εβδομάδα εύχομαι!!
Να την φτιάξεις Αθηνά! 🙂 Τόσα δύσκολα πράγματα φτιάχνεις! Αυτό θα σου φανεί παιχνιδάκι!
Όσο ζω…μαθαίνω!
Τους καρπούς της άγριας τριανταφυλλιάς τους γνώρισα πριν μερικά χρόνια σε ταξίδι μας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όπου στο μπαχαράδικο που τους αγόρασα μου είπαν πως είναι εξαιρετικοί ως αφέψημα για το κρυολόγημα. Ε, τώρα με σένα Άρη, βρήκα και άλλη εφαρμογή!!!
Ωραία πλάκα σοκολάτας!!! Και είναι “φάρμακο” για όλες τις δύσκολες στιγμές καλέ μου φίλε.
Καλή εβδομάδα σου εύχομαι.
Υποτίθεται πως περιέχουν πολύ βιταμίνη C για αυτό μάλλον τους προτείνουν. Αλλά αναρωτιέμαι αν μετά την αποξήρανση διατηρείται .. Πάντως έχουν πολύ ενδιαφέρον, και ξέρω πως τους κάνουν και μαρμελάδα. Και είναι και αυτό το κόκκινο χρώμα τους! Φανταστικό!!!
Ευχαριστώ Πηνελόπη! Πάω να δω στο blog σου τι λιχουδιές ετοίμασες πάλι 🙂
Hello Aris!!! 🙂 🙂 🙂
Συμφωνώ γι΄αυτή την μόδα που προανέφερες με τα super foods. Υπάρχουν και ελληνικές τροφές ανεκτίμητης αξίας, αλλά δεν γίνεται τόσος ντόρος γι΄αυτές. Κι επιπλέον πολύ σωστά είπες ότι όλες οι μη επεξεργασμένες τροφές μπορούν να προσφέρουν στον οργανισμό βιταμίνες!
Για τη δουλειά σου, τι να πω τώρα? Τα είπαν οι άλλοι και με το παραπάνω. Είσαι λεπτολόγος, λάτρης της ακρίβειας και σχολαστικός. Τελειομανής σε ότι κάνεις. Αυτό φαίνεται από χιλιόμετρα και γι΄αυτό οι αναρτήσεις σου μαγνητίζουν!!!
Χρειάζεται να πω το πόσο μου αρέσει η σοκολάτα???? Νομίζω πως εξυπακούεται!!!!!!!
Thansk Χρυσαυγή! Προσπαθώ πολύ, αλλά ακόμα έχω πολλά να μάθω 🙂
Έτσι είναι, όλες οι φυσικές τροφές έχουν πολλά να μας δώσουν!
H όλη αφήγηση, η ιεροτελεστία της παρασκευής μου θύμισε την ταινία Chocolat. Οι μυστηριακές φωτογραφίες σου δίνουν την εντύπωση σκηνής από ταινία. Για την σοκολάτα αυτή καθ εαυτή μίλησαν food bloggers που είναι πιο ειδικοί αλλά κι εγώ αν ήθελα να πω κάτι είναι πως η γεύση της φαντάζει εξωπραγματική με τα υλικά που έχεις χρησιμοποιήσει. Η συσκευασία της είναι τόσο όμορφη, αντάξια του περιεχομένου. Ζηλεύω την ικανότητα σου να κατασκευάζεις με τόση ευκολία σφραγίδες και μάλλον πρέπει να μου δώσεις τα “φώτα” σου για κάποιες που θέλω κι εγώ. Μια γλυκιά σοκολατένια καλημέρα και καλή συνέχεια σε ότι κάνεις Άρη μου!
Τι να πω βρε Χριστίνα! Κάθε φορά με σκλαβώνεις με τα όμορφά σου λόγια! Θα σου στείλω και mail για να σου πω κάτι που το πρόβλεψες και έπεσες μέσα. Μια πρόταση που μου έκαναν, που δεν μπόρεσα να δεκτώ λόγω έλλειψης χρόνου, η οποία νομίζω θα σε ενθουσιάσει 🙂 🙂 🙂
Πλέον δεν αλλάζω με τίποτα την χειροποίητη σοκολάτα και τα υλικά/super foods που χρησιμοποίησες είναι τόσο ιδιαίτερα νόστιμα!
Είμαι σίγουρη ότι με τον ρυθμό που προχωράς, σε λίγο καιρό θα κάνεις μαγικά με την τυπογραφία!
Καλημέρα!
Έτσι είναι Αγγελική! Αν μάθει κάποιος να φτιάχνει χειροποίητη σοκολάτα, αυτό ήταν τελείωσε! Μετά οι δυνατότητες και οι παραλλαγές είναι άπειρες!
Ελπίζω, γιατί η τυπογραφία μπαίνει δυναμικά στη ζωή μου και στο blog μου. Ελπίζω να κρατάς μυστικό: στο μεθεπόμενο post θα σας παρουσιάσω ένα – ας πούμε – “μηχάνημα” που πήρα να για να παω το όλο θέμα σε άλλο επίπεδο. Ζυγίζει 80 κιλά και είναι 100 χρονών. Σσσσσ 🙂
Σούπερ ανάρτηση ‘Αρη… τί να πρωτοθαυμάσω;; Την τυπογραφία;;; Τη σοκολάτα;;; Τις φωτογραφίες που είναι απίστευτα ατμοσφαιρικές και ονειρεμένες!!! Είσαι ταλέντο!!
Ευχαριστώ Κική!!!!!
Δεν ξερω ποιά ειναι πιο ομορφη… η συσκευασια ή η σοκολάτα!
Παντως η σοκολοτα σου καταναλώνεται χωρις τυψεις… με τα τοσο θρεπτικα συστατικά που περιέχει 😉
http://beautyfollower.blogspot.gr/
Ακριβώς 😉
Άφωνη !!!
Τι τυχεροι οι ανθρωποι γύρω σου να λαμβάνουν τετοια ομορφα δωράκια , πραγματικά χειροποιητα !!!
Συμφωνω μαζί σου για την τρελα των υπερτροφών .
Οι φωτογραφίες πανέμορφες !!!
Ευχαριστώ πολύ Λαμπρινή!
Βλέπουμε τέτοιες συνταγές και μετά όλες οι σοκολάτες μοιάζουν φτωχές !!! Τέλεια συνταγή που συνοδεύεται από σούπερ συσκευασία. Τη σοκολάτα θα την έφτιαχνα αλλά η τεχνική αυτή με τις σφραγίδες μου φαίνεται μπελάς!!!
Thanks Ιρις!!! Εγώ πιστεύω πως μπορείς και τα δύο!!!
Φιλιά πολλά!
Γεια σου Άρη μερακλή και τελειομανή! Τι χορταστική ανάρτηση ήταν αυτή! Την ευχαριστήθηκα πολύ! Μια λαχταριστή χειροποίητη σοκολάτα ζητάει διακαώς να μπει μέσα σε μια όμορφη χειροποίητη συσκευασία! Σε συνδυασμό βεβαιως με την προηγούμενη ανάρτηση σου νιώθω μια σιγουριά από την πληρότητα πληροφοριών και tips για να τολμήσω να τη φτιάξω. Στοίχημα μετά ότι δε θα θέλω να ξαναφάω τυποποιημένη σοκολάτα!
Γεια σου Κατερίνα!!
Να την τολμήσεις!! Αξίζει με 1000!
Ευχαριστώ 🙂
Τα goji berries και τα cranberries τα λατρευω!!!!
Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο
Σε φιλώ γλυκά 🙂
Και μένα μου αρέσουν! Όχι όσο άλλα φρούτα βέβαια..αλλά αρκετά! Είναι και τόσο θρεπτικά τα άτιμα!
Καλό Σ/Κ Αριάδνη!!!!!!!!!!
Tην εχω δει τη συνταγη μερες αλλα δεν εγραψα γιατι … το ξεχασα. 🙂
Με συνεπήρε η όλη διαδικασια και οι ομορφες φωτογραφιες.
Εκπληκτική η ιδέα σου για την χειροποιητη σοκολατα. Καρπούς άγριας τριανταφυλλιάς δεν εχω βρει. Αν τυχον όμως βρεθει στο δρόμο μου σίγουρα θα τους δοκιμάσω.
Η συσκευασία ακόμα ένα αριστούργημα. Αυτά τα μικρά κουτάκια με ενθουσιάζουν.
Ωραίο το σχέδιο που έκανες .
Καλή συνέχεια 🙂
Ευχαριστώ πολύ Μάριον!
Πάντα απολαμβάνω τις αναρτήσεις σου και πόσο ωραία φτάνεις με την περιγραφή στο αποτέλεσμα!
Πολύ ωραία η σοκολάτα σου και η συσκευασία σούπερ!
Thanks Μαρία!
γλυκοκατασκευή!!! Τους καρπούς αγριοτριανταφυλλιάς τους κάνω τσάι, δεν ήξερα ότι είναι βρώσιμοι. Ενδιαφέρον!
Συμφωνώ για τα super foods, ότι έχουν γίνει πολύ της μόδας και όντως θα πρέπει να δίνουμε περισσότερη βάση σε ακατέργαστα τοπικά υλικά, παρά σε super foods άγνωστης προέλευσης. Η συνταγή είναι πολύ ωραία, πρόσφατα έφτιαξα και εγώ χειροποίητη σοκολάτα γιατί νομίζω είναι ο μόνος τρόπος να γνωρίζεις την ποιότητα του κακάο και του βουτύρου. 🙂
Πρώτη φορά ακούω πως τρώγονται οι καρποί της τριανταφυλλιάς!! 🙂 Σου το έχω ξαναπεί.. κάθε φορά που διαβάζω συνταγή σου όλο και κάτι καινούργιο μαθαίνω!
Αλήθεια είναι πως έχει γίνει πολύ ντόρος με τα super foods σε υπερβολικό σημείο πλέον από κάποιους!
Η σοκολάτα έτσι όπως την βλέπω είναι όλα τα λεφτά!! Και βέβαια όλο το concept φωτογράφισης, τυπογραφίας εκπληκτικό!!