The Blog So Far

19 Μάι

Η σημερινή ανάρτηση δεν περιλαμβάνει κάποια συνταγή ή κατασκευή. Σκέφτηκα πως είναι απαραίτητο να κάνω ένα μικρό διάλειμμα ενός post ώστε να μαζέψω μικρο αλλαγές και μικρό προσθήκες που είχα καιρό σε εκκρεμότητα.

theblogsofar

Πλέον, το blog έχει ξεπεράσει τους 6 μήνες κανονικής λειτουργίας και απαριθμεί αυτή τη στιγμή 52 αναρτήσεις, 1035 μηνύματα και πάνω από 1000 συνολικά follοwers σε facebook, twitter, pinterest και google+. Είναι απερίγραπτο πόσο χαίρομαι που εξελίσσεται και μεγαλώνει. Περισσότερο όμως χαίρομαι όταν κάποιος δοκιμάζει να υλοποιήσει μία συνταγή και μένει ικανοποιημένος.

Για παράδειγμα, η Μαρία, η Όλγα, η Γωγώ, η Σοφία, η Αριάδνη, η Ελένη, η Αγγελική, η Αθανασία, η Στέλλα έχουν κατά καιρούς δοκιμάσει να φτιάξουν γλυκά όπως τη μηλόπιτα, την σοκολάτα, τη μους, μια παραλλαγή της πριγκίπισσας, το strudel, το brownie, τα μελισσάκια, τα χαραποκουλουράκια, το κέικ καρότου και άλλα που πιθανόν να μη θυμάμαι. Να δείτε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, και εδώ κάποιες από τις φωτογραφίες που μου έστειλαν 🙂

Όσον αφορά στις νέες προσθήκες και αλλαγές, δεξιά, θα δείτε τις δύο καινούργιες επιλογές Συχνές Ερωτήσεις και Συνταγές. Οδηγούν σε δύο νέες σελίδες που στόχο έχουν να βοηθούν τους φίλους αναγνώστες να εντοπίζουν εύκολα και γρήγορα τις πληροφορίες που αναζητούν. Επίσης στο Προφίλ θα βρείτε και μία φωτογραφία μου που την τράβηξα ειδικά για τον σκοπό αυτό. Δεν είναι ό,τι καλύτερο, είμαι λίγο πιο σοβαρός από ότι χρειάζεται αλλά ήταν δύσκολο να τα πετύχω όλα. Πάντως ήθελα να δημιουργήσω μία φωτογραφία σχετική με το θέμα και όχι απλά να πάρω μία “καλή” από τις περσινές διακοπές.

Κλείνοντας, και αφού έχω περιαυτολογήσει υπερβολικά να σας πω πως στα επόμενα post έρχονται: ένα κεικένιο τριώροφο black forest, μία υπέρ αρωματική σπιτική λεμονάδα, ένα γλυκό του κουταλιού βύσσινο, ένα χειροποίητο giveaway αλλά και άλλα πολλά !

28 Responses to “The Blog So Far”

  1. Christina Makri 19/05/2015 at 19:37 #

    Μπράβο Άρη μου! Να τα πολυχιλιάσεις και να συνεχίσεις να δημιουργείς με τόσο ποιοτικό τρόπο και ως προς τις πρώτες ύλες αλλά και ως προς την παρουσίαση! Την καλύτερη συνέχεια εύχομαι!!!!

  2. Eleana My home mymemories 19/05/2015 at 20:05 #

    Σε πολλές ακόμα αναρτήσεις εύχομαι Άρη!! Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο στην επιτυχία!! Μας μαθαίνεις ένα πολύ πιο υγιεινό τρόπο παρασκευής γλυκισμάτων!!!
    Το στήσιμο του μπλογκ δεν είχα ποτε ευκαιρία να σου το πω αλλά ειναι πολύ καλό και ευχάριστο στον αναγνώστη! Σαν πινακίδα ζαχαροπλαστείου από τα παλιά!!
    Σε ευχαριστούμε που προσπαθείς!!

    Καλό βράδυ!!
    ΥΓ Κάνε μόνο υπομονή γιατί από την μία στιγμή στην άλλη… δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε συνήθειες!! :))

    • aris 20/05/2015 at 19:35 #

      Ναι, στο μυαλό πάντα υπάρχει ένα αστικό γλυκοπλαστείο μιας άλλης εποχής. Ελεάνα, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!

  3. mia xara 20/05/2015 at 05:08 #

    Συγχαρητήρια Άρη!!! Εύχομαι να συνεχίσεις με τον ίδιο ενθουσιασμό και να εξακολουθήσουμε να απολαμβάνουμε τις όμορφες δημοσιεύσεις σου!!! 🙂 🙂

  4. Tante Kiki 20/05/2015 at 09:30 #

    Συγχαρητήρια Άρη! Να τους χιλιάσεις τους followers σου και πάντα να δημιουργείς νοστιμιές!!

  5. Αγγελική 20/05/2015 at 10:52 #

    Άρη, είμαι σίγουρη ότι μπροστά σου έχει ανοιχτεί ένας υπέροχος δρόμος με λαχταριστές συνταγές, αυθεντικά προϊόντα και όμορφες κατασκευές. Αποτελείς παράδειγμα προς μίμηση για την κοινότητα των food blogger.
    Καλή συνέχεια και περιμένω την σπιτική λεμονάδα χωρίς ζάχαρη (βάλε και λίγη λεβάντα μέσα!).
    Καλημέρα!

    • aris 20/05/2015 at 21:39 #

      Ναι, την ξέρω την εκδοχή με τη λεβάντα, έχει πολύ ενδιαφέρον ! Έχω μία στα σκαριά όμως με λουίζα και αστεροειδή γλυκάνισο, μάλλον δεν σηκώνει άλλα αρώματα…
      Τη λεβάντα μάλλον θα την χρησιμοποιήσω σε μία τάρτα με βερίκοκα, που είχα δοκιμάσει πέρυσι ..

  6. ΕΛΕΝΑ 20/05/2015 at 14:02 #

    Καλή συνέχεια εύχομαι, με πολλές πολλές νοστιμιές!
    Η μαγειρική είναι μεράκι και εσύ φαίνεται να το έχεις!
    Καλό απόγευμα!

  7. Silena 21/05/2015 at 12:46 #

    Πραγματικά αξίζετε (εσύ και το μπλογκάκι σου) τα καλύτερα!!!! Το ήθος, το μεράκι, η άψογη παρουσίαση είναι μερικά μόνο από τα χαρίσματα που έχουν ξεδιπλωθεί σε αυτό το διάστημα!!!! Είμαι σίγουρη πως έχεις πολλά ακόμα να προσφέρεις και θα μας καταπλήξεις με τις μαγειρικές σου δημιουργίες!!!
    Κάθε επιτυχία!!!!

  8. ELENA 21/05/2015 at 18:56 #

    Πολύ καλά κάνεις, τα μικρά διαλείμματα είναι απαραίτητα για να πετύχουμε την πολυπόθητη διάρκεια.
    Έχω προμηθευτεί πετιμέζι και αναρωτιέμαι πώς να το αξιοποιήσω καλύτερα-θα ανατρέξω στις συνταγές σου,
    σου εύχομαι καλή συνέχεια και όλα τα καλά.

    • aris 21/05/2015 at 22:47 #

      Ευχαριστώ Έλενα !! Μην ανησυχείς είμαι ανεξάντλητος από ιδέες, χρόνος να βρίσκεται να τις ζωντανεύω 🙂

  9. Evangelia Vlassopoulou 22/05/2015 at 07:16 #

    Συγχαρητηρια. Εχεις σπουδαία πορεία. Ευχομαι να πραγματοποιήσεις καθε σου στοχο

  10. Beauty Follower 22/05/2015 at 09:40 #

    So far… sooooo good!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

  11. spoon stories 22/05/2015 at 14:43 #

    Το αξίζεις Άρη μου! Μόνο ανοδική πορεία βλέπω σε σένα! Άντε μην αργείς περιμένω μια black forest, ένα γλυκό του κουταλιού και μια δροσερή λεμονάδα!!!
    Φιλιά!

  12. Natasa S 25/05/2015 at 22:25 #

    Να τα χιλιάσεις Άρη!! Πιστεύω ειλικρινά σε αυτό που κάνεις και οτι αξίζεις να φτάσεις στην κορυφή. Συνέχισε έτσι με αγάπη σε αυτό που κάνεις και είμαι σίγουρη οτι θα πετύχεις πολλά!

  13. sonia 27/05/2015 at 20:08 #

    Μπράβο!!! Χαίρομαι πολύ γιατί η δουλειά σου είναι ξεχωριστή και προσεγμένη. Σου εύχομαι οτι καλύτερο !!!

    υ.γ. η φωτογραφία σου στο προφιλ είναι σούπερ!

    • aris 27/05/2015 at 21:44 #

      Σόνια σε ευχαριστώ πολύ !! Προσπαθώ συνέχεια!! Χαίρομαι που σου αρέσει η φωτογραφία στο προφίλ, ακόμα και αυτή με δυσκόλεψε…

  14. Dimitra Decorasylum 28/05/2015 at 11:42 #

    Να αυξηθεί όσο επιθυμείς αυτή η διαδικτυακή σου δημιουργία Άρη και να είναι πάντα ένα μέρος που σε γεμίζει μόνο με καλά!

Leave a Reply to aris